dżoasia
Fanka BB :)
Jeszcze bedziesz dzwigac, nic nie bojA mi tak szybko w ciazy nie rosną [emoji39]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze bedziesz dzwigac, nic nie bojA mi tak szybko w ciazy nie rosną [emoji39]
A clexane tez? Czy to mozna odpuscic@Tysiek777 @Koko8 przykro mi dziewczyny! A leki dla pewnej pewnosci moze bierzcie do 12dpt i potestujcie cos jeszcze? Ja 8dpt tez.mialam zerowa.bete ale.jeszcze te 4dni sie przemeczylam. Cudu nie bylo ale tu jakis czas temu dziewczyny pisaly o jakichs cudownych blizniakach z poznego zagniezdzenia, wiec moze nie w nadziei ale choc dla spokoju sumienia pobierzcie te leki...
To jak? Po lodziku/czekoladzie na poprawe humoru?
Dziewczyny czy przy tych wynikach mogę być spokojna???? Wiem że ft4 za wysoki i tsh trochę jeszcze niby kalkulator pokazuje że z beta ok Zobacz załącznik 846492Zobacz załącznik 846493Zobacz załącznik 846495
Ja bym zrobiła betę za 3 dni nie odstawiam leków ..Może najlepiej skonsultować ta deczuje z lekarzem . Ja odstawiłam mimo że miałam testować w poniedziałek dopiero . Ale jak czytałam na forum wynik jakikolwiek już by wyszedł na plus
A mi tak szybko w ciazy nie rosną [emoji39]
GratulacjeZrobiłam byka 597,2 dzisiejsza beta
Kochana z contri tez sa super cyckonosze sama zamawiamKuzwa cieszcie sie dziewczyny, bo ja "na co dzien" mam E... a przy lekach F... (chociaz nie wiem o co kaman z tymi rozmiarami bo kol z pracy zamawia na contri i bierze rozmiary DD a ma wieksze cyce ode mnie... ja mam sprawdzone cyckonosze z triumpha, wiec wole zabulic ale za to nosi sie elegancko i cyce czuja, ze zyja)