Kochana ja miałam bladuska druga kreskę poszłam na betę i była ponad 100 wiec bierz przez jeszcze weeend i we wtorek leć na betę jeszcS raz a nóż widelec się udałoTo lekarz kazal mi leki odstawic. Bo ja na krew do kliniki jeżdże i zawsze z wynikami i zaleceniami dzwonia do mnie pielęgniarki. Tylko przez ta glupia blada kreche na tescie, nie potrafie w 100% uwierzyc ze to koniec. A moze przez to ze to kolejny sztylet w serce.
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Kochana a powiedz mi lekarz kazal ci tak czesto badac tsh czy sama poprostu badasz ?Dziewczyny czy przy tych wynikach mogę być spokojna???? Wiem że ft4 za wysoki i tsh trochę jeszcze niby kalkulator pokazuje że z beta ok Zobacz załącznik 846492Zobacz załącznik 846493Zobacz załącznik 846495
Na to zeby bylo widac jak dziala dana dawka leku to trzeba powtorzyc wynik najwczesniej po 2 tygodniach. A twoje wyniki w przeciagu 2 tygodni byly juz chyba ze 4
gosia321
Spoko ale pytam czy badasz sama czy lekarz karze ci tak czesto sprawdzac. W ciazy tak jest jak masz chora tarczyce ze albo rosnie albo spada na leb na szyje. Sama stymulacja sprawia ze tsh wariujeOstatni bł tydz temu a u mnie wariuje straszne tsh bo w dniu transferu miałam prawie 5 a przy ostatnim transferze miałam ustabilizowana tsh i po ciąży z niedoczynności wpadłam w nadczynność i dlatego
misis188
Beta ok ale TSH mi sie nie podoba. Biezesz euthyrix??Dziewczyny czy przy tych wynikach mogę być spokojna???? Wiem że ft4 za wysoki i tsh trochę jeszcze niby kalkulator pokazuje że z beta ok Zobacz załącznik 846492Zobacz załącznik 846493Zobacz załącznik 846495
Tak 150Beta ok ale TSH mi sie nie podoba. Biezesz euthyrix??
Maryanka
Kochane wróciłam od profesora genetyki, amniopunkcję będę miała dla świętego spokoju zrobioną 25 kwietnia. Profesor rzeczowo stwierdził, że moje wyniki z badania prenatalnego wraz z testem PAPPA są bardziej niż dobre według niego problem raczej stanowił tutaj kwas foliowy , najprawdopodobniej źle go przyswajam niestety w klinice nie miałam badań w tym kierunku robionych. Stąd mogło się pojawić u dziecka rozszczepienie wargi i podniebienia jednostronne. Jestem spokojniejsza, profesor powiedział, że mam być dobrej myśli i nie denerwować synusia w oczekiwaniu na amnio. Jestem pozytywnie nastawiona wierzę, że dziecku nic nie będzie, a z tą wargą poradzimy sobie na pewno jak dzidziuś przyjdzie na świat. Dziękuję dziewczyny za wsparcie!!!
Agniecha1508
@Maryanka - no i kochana słuchaj zaleceń profesora ... i nie denerwuj dzidziusia !Kochane wróciłam od profesora genetyki, amniopunkcję będę miała dla świętego spokoju zrobioną 25 kwietnia. Profesor rzeczowo stwierdził, że moje wyniki z badania prenatalnego wraz z testem PAPPA są bardziej niż dobre według niego problem raczej stanowił tutaj kwas foliowy , najprawdopodobniej źle go przyswajam niestety w klinice nie miałam badań w tym kierunku robionych. Stąd mogło się pojawić u dziecka rozszczepienie wargi i podniebienia jednostronne. Jestem spokojniejsza, profesor powiedział, że mam być dobrej myśli i nie denerwować synusia w oczekiwaniu na amnio. Jestem pozytywnie nastawiona wierzę, że dziecku nic nie będzie, a z tą wargą poradzimy sobie na pewno jak dzidziuś przyjdzie na świat. Dziękuję dziewczyny za wsparcie!!!
dżoasia
a co ci szkodzi 2 zastrzyki w te czy wewteA clexane tez? Czy to mozna odpuscic
reklama
misis188
Super. Wiedziałam ze bedzie dobrze❤❤❤Kochane wróciłam od profesora genetyki, amniopunkcję będę miała dla świętego spokoju zrobioną 25 kwietnia. Profesor rzeczowo stwierdził, że moje wyniki z badania prenatalnego wraz z testem PAPPA są bardziej niż dobre według niego problem raczej stanowił tutaj kwas foliowy , najprawdopodobniej źle go przyswajam niestety w klinice nie miałam badań w tym kierunku robionych. Stąd mogło się pojawić u dziecka rozszczepienie wargi i podniebienia jednostronne. Jestem spokojniejsza, profesor powiedział, że mam być dobrej myśli i nie denerwować synusia w oczekiwaniu na amnio. Jestem pozytywnie nastawiona wierzę, że dziecku nic nie będzie, a z tą wargą poradzimy sobie na pewno jak dzidziuś przyjdzie na świat. Dziękuję dziewczyny za wsparcie!!!
Podziel się: