Przykro miMi się nie udało. Nie jestem w ciąży :-( dobrze, że mam jeszcze 3 mrozaczki.
reklama
Agatulus181
Zaangażowana w BB
Hej . Dziewczyny długo mnie nie było . Staramy się z mężem o kredyt na budowę domu i byli trochę zamieszania ... Ale jest źle ... Dziś zaczęłam krwawić mocno . Jestem w szpitalu ,przyjęli mnie na oddział . Myślicie że to poronienie ? Po USG tego nie stwierdzili . Pani dr powiedziała że serduszko "jakby biło" ... Ale boje się
KaIno
Fanka BB :)
Tak ? Myslalam ze trzeba jeździć do kliniki . Pewnie do Rusa..a chodzisz , co ? Tak teraz kojarze , ze jak ja byłam u niego to odrazu wysłał mnie do invimedu i dziwnym trafem tez trafiłam na lekarza do którego jeździłaś TyJuz o 6 tc u nas chodze
Biedroneczka83
Hej . Dziewczyny długo mnie nie było . Staramy się z mężem o kredyt na budowę domu i byli trochę zamieszania ... Ale jest źle ... Dziś zaczęłam krwawić mocno . Jestem w szpitalu ,przyjęli mnie na oddział . Myślicie że to poronienie ? Po USG tego nie stwierdzili . Pani dr powiedziała że serduszko "jakby biło" ... Ale boje się
Trzymam mocno mocno kciuki ze się uspokoi wszystko
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
KaIno
Mi się nie udało. Nie jestem w ciąży :-( dobrze, że mam jeszcze 3 mrozaczki.
Jeszcze będziesz , i to nie w jednej . Nie smutajMi się nie udało. Nie jestem w ciąży :-( dobrze, że mam jeszcze 3 mrozaczki.
Malinka1989
Zaangażowana w BB
DziękujęGratulacje mamusiu
Dziękuję za słowa otuchy. <3 Teraz muszę się wyplakac, tylko tak wyrzuca z siebie wszystkie emocje. Z nowym cyklem zacznę znów walczyć.
mmalenaa
Zaangażowana w BB
Bardzo mi przykro!! [emoji17] tuleMi się nie udało. Nie jestem w ciąży :-( dobrze, że mam jeszcze 3 mrozaczki.
Oczekiwanie2017
Krwawienie nie musi oznaczać poronienia. Najważniejsze, żeby skurczu nie było. Ja też dostałam krwawienia w 7tc i wszystko skończyło się dobrze. Niejedna z dziewczyn opisywała tu wtedy, że też krwawila i to dawało mi nadzieję na dobre zakończenie. Trzymam kciuki za Was.
reklama
Joaaanna33
Zaciekawiona BB
Witajcie,Przygarniecie mnie ?Forum poleciła mi koleżanka która jest już na ciężarówkach.
Podziel się: