reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak kochana...
Tez dzis mialam transfer:)
Jak sie czujesz ?
Tak o 12:30 podano mi mój drugi skarb .. narazie czuje się ok znaczy się trochę mnie ciągną jajniki .ale to chyba od zastrzyków i luteiny trzęsie mnie trochę zimno i tam trochę mi slabawo jak pochodzę wiec co chwilę leżę a ty jak się czujesz ? Ile miałaś podanych zarodków ? Jakie leki masz brać ? To był transfer mrozaczka czy świezaczka?

Girls mecze was bóle głowy po tych wszystkich stymulacjach? Ja mam takie mega migreny że nie mogę wytrzymać.

Haaaaa!!! A mi pan doktor mówił ze to dziwne, źe raczej się pacjentki nie skarżą, mierzył ciśnienie itd. A mnie głowa bite 1,5 tygodni napieprzala 24 godziny na dobę, ze ledwo żyłam. Tylko ze ja mam migreny, wiec pewnie te hormony jakoś uaktywniły.

Muzyka je tsh I ft4 idą sobie w kulki po zwiększeniu dawki że 100 euthyrox na 125 i lek zwiększył do 150:/
805ad987a1bb7fbffae914d800425ad1.jpg
57b2e1baea14331a281981fb51214d97.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry