adansonia
Fanka BB :)
Gratulacje mamusiuDziewczyny beta 11 dpt 510,2
13 dpt 1177,9
Czy dobrze przyrasta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje mamusiuDziewczyny beta 11 dpt 510,2
13 dpt 1177,9
Czy dobrze przyrasta?
Tak o 12:30 podano mi mój drugi skarb .. narazie czuje się ok znaczy się trochę mnie ciągną jajniki .ale to chyba od zastrzyków i luteiny trzęsie mnie trochę zimno i tam trochę mi slabawo jak pochodzę wiec co chwilę leżę a ty jak się czujesz ? Ile miałaś podanych zarodków ? Jakie leki masz brać ? To był transfer mrozaczka czy świezaczka?Tak kochana...
Tez dzis mialam transfer
Jak sie czujesz ?
Girls mecze was bóle głowy po tych wszystkich stymulacjach? Ja mam takie mega migreny że nie mogę wytrzymać.
Juz o 6 tc u nas chodzeShaggy a Ty jeździsz do Sro...i czy unas w miescie masz wizyty kontrolne ??
Udaje ze grzecznaTo pewnie dziś się dowiesz na polowkowych? Zapytaj ja miałam na tylnej ścianie a teraz się trochę przesunelo na prawa stronę ale mała naprawdę wariuje od rana do wieczora praktycznie A jak mąż brzucha dotyka to siedzi jakby jej tam nie było
DziękujęGratulacje mamusiu
Mi się nie udało. Nie jestem w ciąży :-( dobrze, że mam jeszcze 3 mrozaczki.