reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej . Dziewczyny długo mnie nie było . Staramy się z mężem o kredyt na budowę domu i byli trochę zamieszania ... Ale jest źle ... Dziś zaczęłam krwawić mocno . Jestem w szpitalu ,przyjęli mnie na oddział . Myślicie że to poronienie ? Po USG tego nie stwierdzili . Pani dr powiedziała że serduszko "jakby biło" ... Ale boje się
Będzie dobrze tule:)

reklama
Hej kochane...pytanie do tych co biora eutyrox...:sorry:
Wstala taka zaspana tepa dzida i pomylila eutyrox z duphastonem...i wzielam poltorej tabletki dupka zamiast eutyroxu...zorientowalam aie po sniadaniu jak poszlam wziąść witaminy i wlasnie dupka...:szok:
Pytanie...kiedy najwczesniej moge wziasc eutyrox...pewnie musze sie przeglodzic:hmm:...mysle zeby wziasc przed obiadem...dobrze bedzie?? :confused:
Jak raz nie wezmiesz to nic sie nie stanie

Krwawienie nie musi oznaczać poronienia. Najważniejsze, żeby skurczu nie było. Ja też dostałam krwawienia w 7tc i wszystko skończyło się dobrze. Niejedna z dziewczyn opisywała tu wtedy, że też krwawila i to dawało mi nadzieję na dobre zakończenie. Trzymam kciuki za Was.
Obys miala rację . Podbrzusze mnie boli ... Ale skurcze to chyba nie są

Tak o 12:30 podano mi mój drugi skarb .. narazie czuje się ok znaczy się trochę mnie ciągną jajniki .ale to chyba od zastrzyków i luteiny trzęsie mnie trochę zimno i tam trochę mi slabawo jak pochodzę wiec co chwilę leżę a ty jak się czujesz ? Ile miałaś podanych zarodków ? Jakie leki masz brać ? To był transfer mrozaczka czy świezaczka?
Tez dobrze sie czuje, mialam podany 1 mrozaczek trzydniowy. Jesli chodzi o leki to biore: encorton, luteine, progesteron besins, lenzetto, estrofem, crinone, acard, neoparin i prolutex, oprocz tego witaminy: modulator homocysteiny, gold krill, folian, kwas foliowy, magneB6 no i jeszcze nospa. Nie przeraz sie ze tak duzo ale przy ostatnim transferze tez mialam duzo lekow a progesteron mialam bardzo niski jak badalam co 2 dni i teraz Pani dr stwierdzila ze musimy jeszcze wiecej ich przyjmowac. Ja dzis troche sobie odpoczywam, a jutro juz ide do pracy, bo mam biurowa i tylko 6 godzin dziennie a w domu bym sfiksowala, bo mieszkam z bratowa ktora juz w 8 miesiacu ciazy i bym nie wytrzymala psychicznie. Wole se w pracy posiedziec a po poludniu pospac... I moze jakos minie :)
Trzymam kciuki rowniez za Ciebie... A Ty jakie leki bierzesz ?

reklama
Hej . Dziewczyny długo mnie nie było . Staramy się z mężem o kredyt na budowę domu i byli trochę zamieszania ... Ale jest źle ... Dziś zaczęłam krwawić mocno . Jestem w szpitalu ,przyjęli mnie na oddział . Myślicie że to poronienie ? Po USG tego nie stwierdzili . Pani dr powiedziała że serduszko "jakby biło" ... Ale boje się
Jak to "jakby bilo"? Jak bilo? Ile uderzeń na minutę?

Do góry