gosia321
Fanka BB :)
:* ❤❤Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:* ❤❤Trzymam kciuki
Oj biedakuJa byłam z dziewczynami, ale tylko duchem . Niestety zatrulam się czymś i z mieszkania nie wychodzę.
Ale aż miło się patrzy na zdjęcia uśmiechniętych, wiosennych dziewczyn
Jejku cieszę się jak głupia teraz będziesz w dobrych rękach a to dużo. Pozdrów męża od nas, dobra decyzja a do katowic jest ciągła komunikacja.Namówiłam go! Pokazałam mu wpisy z forum W poniedziałek będę nas umawiać do GC
Uuuuuuu ale smakowitosciZiemniaczki z cebulka, boczkiem,marchewka i papryką
Dzięki za info Gosia, skorzystałam i też właśnie podpiełam się pod grupę na fbKochane poniewaz nasze grono wciaz sie powieksza przypominam ze mamy tez grupe na FB gdzie mozemy zobaczyc jak wygladamy z kim rozmawiamy tu na tym forum i tam tez mozemy wrzucac zdjecia swoich rosnacych brzuszkow dzieci ktore pojawiaja sie na swiecie
Nie martwcie sie grupa jest tajna wiec nikt z waszych znajomych nie zobaczy ze do niej nalezycie nie zobaczy postow zdjec
Jesli ktos jest chetny zeby powiekszyc nasze facebookowe grono zapraszam grupa do poniedzialku jest odtajniona na zamknieta mozecie sie dolaczac
Grupa nazywa sie Siłaczki na profilowym zdjeciu jest dzidzia w koszyku na niebieskim tle
to sie teraz przedstaw i przywitajDzięki za info Gosia, skorzystałam i też właśnie podpiełam się pod grupę na fb
Dżoasia a Ty tam jesteś ??to sie teraz przedstaw i przywitaj
Ja już tutaj od kilku miesięcy się pojawiam, z różna częstotliwością wpisów. A częściej aktywuje się ocenami pod wpisamito sie teraz przedstaw i przywitaj
Jesteśmy z Warszawy, a zdecydowaliśmy się na Katowice tylko dlatego, że w Provicie robią mikrochirurgię żpn na NFZ.A jesteście ze Śląska i zdecydowaliście się na Warszawe czy odwrotnie?