reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@tamiza wkoncu się dokopałam do wyników Twojej bety :D pięknie rośnie , a odnośnie progresteron to zwiększ ho sobie sama, bo lekarz też zwiększy ale lepiej nie ryzykować i czekać do wizyty. Ja mam po naturalnym cudzie nadal luteina 100-3razy dziennie dpochwowo, i 3 razy dziennie pod język 50 +prolutex jeszcze.
We wcześniejszej ciąży z racji małego p rogresteronu miałam jeszcze duofastun 3×2.
Cieszę się ze Wam się udalo:* gratuluję.
ja chwilami wątpię w nasz cud...Tak bardzo się boję, ale wiem ze musiałabym mieć wielkiego pecha jakby znowu coś było źle :( narazie czuję się dobrze, tylko jak zawsze mięsa nie za bardzo lubialam tak teraz słodycze zamieniłam na wszystko co mięso przypomina :p brzuch skuty, z siniakami ale szczęśliwy :D

Kochana dopchalam się już progesteronem.
Wierzę że wszystko będzie dobrze.

Ciesz się swoim cudem. Jestem pewna że maluszek rozwija się prawidłowo.
Ściskam Cię mocno

1523115549-0185f093aa8a8622-aaaaaa.jpeg

Przesylam obiecane zdjecie.
Dwie Syrwnki odlecialy wczesniej na swych miotlach wiec nie zalapaly sie na fotosiki.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Super dziewczyny!

Kochane poniewaz nasze grono wciaz sie powieksza przypominam ze mamy tez grupe na FB gdzie mozemy zobaczyc jak wygladamy z kim rozmawiamy tu na tym forum i tam tez mozemy wrzucac zdjecia swoich rosnacych brzuszkow dzieci ktore pojawiaja sie na swiecie ;)
Nie martwcie sie grupa jest tajna wiec nikt z waszych znajomych nie zobaczy ze do niej nalezycie nie zobaczy postow zdjec
Jesli ktos jest chetny zeby powiekszyc nasze facebookowe grono zapraszam grupa do poniedzialku jest odtajniona na zamknieta mozecie sie dolaczac
Grupa nazywa sie Siłaczki :) na profilowym zdjeciu jest dzidzia w koszyku na niebieskim tle ;)

Kochane poniewaz nasze grono wciaz sie powieksza przypominam ze mamy tez grupe na FB gdzie mozemy zobaczyc jak wygladamy z kim rozmawiamy tu na tym forum i tam tez mozemy wrzucac zdjecia swoich rosnacych brzuszkow dzieci ktore pojawiaja sie na swiecie ;)
Nie martwcie sie grupa jest tajna wiec nikt z waszych znajomych nie zobaczy ze do niej nalezycie nie zobaczy postow zdjec
Jesli ktos jest chetny zeby powiekszyc nasze facebookowe grono zapraszam grupa do poniedzialku jest odtajniona na zamknieta mozecie sie dolaczac
Grupa nazywa sie Siłaczki :) na profilowym zdjeciu jest dzidzia w koszyku na niebieskim tle ;)

Z chęcią dołącze :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Gosia długo mnie tu nie było i ciekawa jestem jak u ciebie sprawy się mają.Jestes już po transferze?

Poprosiłam o dołączenie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gosia długo mnie tu nie było i ciekawa jestem jak u ciebie sprawy się mają.Jestes już po transferze?
Kochana jeszcze nie dzis wlasnie przyjelam ostatnia daweczke immunosupresyjnych cukiereczkow czekam na @ i zaczynam estrofem mniej wiecej 23 kwietnia wizyta kontrolna w klinice i wtedy sie okarze dokladnie kiedy transfer ;) na bank przed lub po majowce a szczegolow dowiem sie pod koniec kwietnia na wizycie ;)

Do góry