reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny troszkę żałuję że się jednak nie wybrałam.. no ale poczekam na kolejne spotkanie :):D
A teraz grzecznie proszę przedstawiać się która to która :D:D:p:p
No z 11 finalnie dotarla 6tka. Ale i tak bylo super. Kolejny raz idziemy nad Wisle na kawusie.Taki mamy plan

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

No z 11 finalnie dotarla 6tka. Ale i tak bylo super. Kolejny raz idziemy nad Wisle na kawusie.Taki mamy plan

Super, zazdroszcze spotkania. W realu znam tylko dwie osoby mające podobny problem co my tutaj i w dodatku dla obu in-vitro nie jest rozwiązaniem ze względu na poglądy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Serio? Czyli mi nie zależało na dziecku bo po transferze jechałam ponad 200 km do domu i po wejściu od razu wstawiłam pranie, powiesiłam je. Robiłam zakupy, gotowałam itd. A 7dpt nie celowo ale przewróciłam się. Jeżeli Ktoś ma nakaz leżeć, krwawienia, plamienia to ok a tak to nie ma co popadac zeskrajności w skrajność bo to ogłupieć idzie tego nie zrobie bo ciąża, tego tez itd. Ile kobiet nie wie, że są w ciązy i robią wszystko. Dopiero w ciąży mam wrażenie ze zaczęłam korzystać z życia. Czekam na hejt;)

@Agnieś191 ja to myślę sobie,że @Barburka zupełnie nie miała na myśli tego ,że Tobie nie zależało...Każda z Nas inaczej do tego podchodzi...Pewnie że nie ma reguły I pewnie że ciąża nie choroba...ale ja też jestem z Tych "trzesacych" się...I mimo że rozumem co innego mówi to po każdym transferze najlepiej to w bajce bym się zamknela:D
:p:D
Ot!tak na głowę mi pada :o:baffled:

1523115549-0185f093aa8a8622-aaaaaa.jpeg

Przesylam obiecane zdjecie.
Dwie Syrwnki odlecialy wczesniej na swych miotlach wiec nie zalapaly sie na fotosiki.

Jeju jakie laski!!
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lepsze produkty jakościowo a cena podobna, u mnie w okolicy te biedronki są strasznie małe i ciagle jest tak syf bo pracownicy nie wyrabiają z towarem i pełno ludzi. Ostatnio dziewczyna w biedrze mówiła ze nocna zmiana w ogóle nie przyszła i musiały cały towar w dzień rozkładać przez ten nasz głupi rząd i zamknięte sklepy w niedziele :/ tzn może i dobrze ze zamknięte ale wydłużone godziny otwarcia sklepów nie są wg mnie fair
Te biedry po liftingu są już ok, chyba stopniowo je odnawiają.
I nie wiem dlaczego ale te koszyki plastikowe na zakupy są w biedrze zawsze uwalone a w lidlu nie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może to ten kolor...na szarym ni widać :D:p

Poza tym ja też z Tych co nie umieją tam zakupów robić...A I wędliny kompletnie mi nie smakują I sery z pleśnią też nie...I chemia...
Wolę biedre:p:D:p
Choć warzywna mają spko trza przyznać:tak:

Do góry