reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny troszkę żałuję że się jednak nie wybrałam.. no ale poczekam na kolejne spotkanie :):D
A teraz grzecznie proszę przedstawiać się która to która :D:D:p:p
No z 11 finalnie dotarla 6tka. Ale i tak bylo super. Kolejny raz idziemy nad Wisle na kawusie.Taki mamy plan

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

No z 11 finalnie dotarla 6tka. Ale i tak bylo super. Kolejny raz idziemy nad Wisle na kawusie.Taki mamy plan

Super, zazdroszcze spotkania. W realu znam tylko dwie osoby mające podobny problem co my tutaj i w dodatku dla obu in-vitro nie jest rozwiązaniem ze względu na poglądy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Serio? Czyli mi nie zależało na dziecku bo po transferze jechałam ponad 200 km do domu i po wejściu od razu wstawiłam pranie, powiesiłam je. Robiłam zakupy, gotowałam itd. A 7dpt nie celowo ale przewróciłam się. Jeżeli Ktoś ma nakaz leżeć, krwawienia, plamienia to ok a tak to nie ma co popadac zeskrajności w skrajność bo to ogłupieć idzie tego nie zrobie bo ciąża, tego tez itd. Ile kobiet nie wie, że są w ciązy i robią wszystko. Dopiero w ciąży mam wrażenie ze zaczęłam korzystać z życia. Czekam na hejt;)

@Agnieś191 ja to myślę sobie,że @Barburka zupełnie nie miała na myśli tego ,że Tobie nie zależało...Każda z Nas inaczej do tego podchodzi...Pewnie że nie ma reguły I pewnie że ciąża nie choroba...ale ja też jestem z Tych "trzesacych" się...I mimo że rozumem co innego mówi to po każdym transferze najlepiej to w bajce bym się zamknela:D
:p:D
Ot!tak na głowę mi pada :o:baffled:

1523115549-0185f093aa8a8622-aaaaaa.jpeg

Przesylam obiecane zdjecie.
Dwie Syrwnki odlecialy wczesniej na swych miotlach wiec nie zalapaly sie na fotosiki.

Jeju jakie laski!!
[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lepsze produkty jakościowo a cena podobna, u mnie w okolicy te biedronki są strasznie małe i ciagle jest tak syf bo pracownicy nie wyrabiają z towarem i pełno ludzi. Ostatnio dziewczyna w biedrze mówiła ze nocna zmiana w ogóle nie przyszła i musiały cały towar w dzień rozkładać przez ten nasz głupi rząd i zamknięte sklepy w niedziele :/ tzn może i dobrze ze zamknięte ale wydłużone godziny otwarcia sklepów nie są wg mnie fair
Te biedry po liftingu są już ok, chyba stopniowo je odnawiają.
I nie wiem dlaczego ale te koszyki plastikowe na zakupy są w biedrze zawsze uwalone a w lidlu nie :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może to ten kolor...na szarym ni widać :D:p

Poza tym ja też z Tych co nie umieją tam zakupów robić...A I wędliny kompletnie mi nie smakują I sery z pleśnią też nie...I chemia...
Wolę biedre:p:D:p
Choć warzywna mają spko trza przyznać:tak:

Do góry