dżoasia
Fanka BB :)
cudne jesteście wszystkieKoniczyna82 i Megi1985
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudne jesteście wszystkieKoniczyna82 i Megi1985
No z 11 finalnie dotarla 6tka. Ale i tak bylo super. Kolejny raz idziemy nad Wisle na kawusie.Taki mamy planDziewczyny troszkę żałuję że się jednak nie wybrałam.. no ale poczekam na kolejne spotkanie
A teraz grzecznie proszę przedstawiać się która to która
No z 11 finalnie dotarla 6tka. Ale i tak bylo super. Kolejny raz idziemy nad Wisle na kawusie.Taki mamy plan
Poprzednia beta 48h wcześniej 143.8
Ale progesteron mam tragiczny....
Serio? Czyli mi nie zależało na dziecku bo po transferze jechałam ponad 200 km do domu i po wejściu od razu wstawiłam pranie, powiesiłam je. Robiłam zakupy, gotowałam itd. A 7dpt nie celowo ale przewróciłam się. Jeżeli Ktoś ma nakaz leżeć, krwawienia, plamienia to ok a tak to nie ma co popadac zeskrajności w skrajność bo to ogłupieć idzie tego nie zrobie bo ciąża, tego tez itd. Ile kobiet nie wie, że są w ciązy i robią wszystko. Dopiero w ciąży mam wrażenie ze zaczęłam korzystać z życia. Czekam na hejt
Tylko musi być koniecznie słodka a nie słonaNo z 11 finalnie dotarla 6tka. Ale i tak bylo super. Kolejny raz idziemy nad Wisle na kawusie.Taki mamy plan
Jeju jakie laski!!
Przesylam obiecane zdjecie.
Dwie Syrwnki odlecialy wczesniej na swych miotlach wiec nie zalapaly sie na fotosiki.
Przesylam obiecane zdjecie.
Dwie Syrwnki odlecialy wczesniej na swych miotlach wiec nie zalapaly sie na fotosiki.
Lepsze produkty jakościowo a cena podobna, u mnie w okolicy te biedronki są strasznie małe i ciagle jest tak syf bo pracownicy nie wyrabiają z towarem i pełno ludzi. Ostatnio dziewczyna w biedrze mówiła ze nocna zmiana w ogóle nie przyszła i musiały cały towar w dzień rozkładać przez ten nasz głupi rząd i zamknięte sklepy w niedziele :/ tzn może i dobrze ze zamknięte ale wydłużone godziny otwarcia sklepów nie są wg mnie fair
Te biedry po liftingu są już ok, chyba stopniowo je odnawiają.
I nie wiem dlaczego ale te koszyki plastikowe na zakupy są w biedrze zawsze uwalone a w lidlu nie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom