reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy jest sens wykupywac weryfikacje po transferze? Czyli 3 telefony do lekarza z wynikami progesteronu estradiolu i bhcg koszt to 450 zl. I jak bylo w pakiecie procedury ze swiezym transferem to spoko bo bylo w kosztach. A teraz nie powiem ze troche duzy to koszt za 3 telefony.
Jak myslicie ?

Widzę ze tez mam taka pozycje na fakturze ale nikt mi nic w ogóle na ten temat nie mówił, płaciłam 600 zł ? O co dokładnie chodzi? Mogę zadzwonić do lekarza? Jak nawet nie mam nr ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam w pakiecie i pierwszą wer robiłam w Gdańsku a kolejne już na telefon

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
No gdyby byla w pakiecie tak jak za nia placilismy przy procedurze to luzik bo zrezygnowac nie mozna bylo ;)
A teraz jak zrobili zwrot to mysle ze to bez sensu. Oczywiscie sprawdze sobie poziomy ale nie bede wydawac kasy

Mój wynik z 11 dpt to 676,7 :)... a jakie cyrki...dzwoniłam do nich koło 20 powiedzieli, że przepraszają, ale nie ma wyniku, więc ich ochrzaniłam i powiedziałam, że w takim razie robiłam u nich badanie ostatni raz. Po czym zadzwoniła do mnie nasza Paulinka P i powiedziała: "dawaj mi numer do nich, ja tam zadzwonie" :D.... po chwili dzwoni do mnie i mówi: Gratulacje jesteś w ciązy. Twój wynik to 676,6. Dzięki Ci Kochana. Jesteś Wielka :*

haha to ta z fertinea :D pierdykłam cały zestaw a co!! dobrze, że tam 2 specyfiki jest do picia bo ja tak jak @gosia321 już mam taki tabletkowstręt że teraz mogłabym nawet w zastrzykach przyjmować, byle nie musieć nic łykać:baffled::baffled::baffled:
I zapodałam też tą cholinę o której była mowa dzisiaj
Hehe dokladnie ja tez bym mogla zastrzyk zamiast tabsa. Dlatego ciesze sie ze tylko 2 dni mi jeszcze immunosupresantow zostalo bo equoral jest jak 2 apapy max :errr::baffled::baffled:

Cześć Dziewczyny :) dawno mnie nie było- nawet bardzo dawno...ale jestem ponownie, bo ostatnia proba transferu niebawem przede mną :)
Dla tych z Was które nie znają mojej historii kilka zdań wstępu. O dzidziusia staramy się od 2014roku. Mam za sobą poronienie w 2014r to był 6 TC. Diagnostyka wykazała u mnie niedrożne jajowody ( prawdopodobnie po zabiegu łyżeczkowania) wiec w zeszłym roku w lutym zaczęliśmy stymulację do ivf którego efektem były 3 zarodki. Jeden podany na świeżo- beta 0. Drugi criotransfer miałam w maju- beta ani drgnęła. Odpuściłam temat i po powrocie z wakacji we wrześniu, okazało się ze jestem w ciąży. Niestety radość nie trwała zbyt długo- serduszko przestało bić i znów miałam zabieg :( Bardzo dużo mnie to kosztowało, ale minęło pół roku i zdecydowałam ze nie mogę się poddać, ze muszę walczyć o moje szczęście do końca i stad decyzja o podjęciu ostatniego z naszych Eskimosów- mam nadzieje ze będzie w końcu z happy endem :)

Widzę ze tez mam taka pozycje na fakturze ale nikt mi nic w ogóle na ten temat nie mówił, płaciłam 600 zł ? O co dokładnie chodzi? Mogę zadzwonić do lekarza? Jak nawet nie mam nr ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem w invicta Gdansk i tam taka konsultacje telefoniczna umawia sie przez infolinie. I oddzwania po paru godzinach lekarz do ciebie na tym to polega

reklama
Do góry