reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane a czy sama mogę n zwiększyc dawkę duphastonu tzn w tamtym podejściu brałam 3*2 a teraz 3*1 tylko że wtedy prolutex miałam dzień dzień przed transferem a teraz miałam od 13 dnia cyklu?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
haha to ta z fertinea :D pierdykłam cały zestaw a co!! dobrze, że tam 2 specyfiki jest do picia bo ja tak jak @gosia321 już mam taki tabletkowstręt że teraz mogłabym nawet w zastrzykach przyjmować, byle nie musieć nic łykać:baffled::baffled::baffled:
I zapodałam też tą cholinę o której była mowa dzisiaj
To dupa wolowa jestes bo miałam saszetek.i herbat na 11 dni i jak sprzedawalam profertil to wyslalam wsię gratisie. Szkoda ze nie pisalas ze chcesz kupic to bym ci za free wysłała

Ja uważam, że zupełnie zbędny wydatek. bhcg oszacujesz pewnie samodzielnie bo przy wynikach masz widełki. Ja miałam widełki również przy estradiolu i progesteronie. Jeśli Twoje labo widełek nie ma to zawsze możesz tutaj zaczerpnąć informacji :) Zawsze będzie taniej niż 450 zł.. dla mnie cena kosmiczna jak za 3 (pewnie krótkie) telefony....;)
No to nie tylko ja tak mysle uff cale szczescie bo myslalam ze jestem odosobnionym przypadkiem. A progesteron przeciez sama moge sobie dopchac :)

Mozesz, ale powiedz o tym lekarzowi bo nie mozesz potem ot tak wrocic do poprzedniej dawki. Ale masz naprawde duuuzo tego progesteronu, nie sadze, zeby to byla wina niskiego poziomu.
No ja własne myślę że to implantacja tylko że z przerwami w 2 dpt i teraz 5dpt

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem dziewczyny po wizycie i antykoncepcję mam brać tylko do poniedziałku.Od dziś co drugi dzień gonapeptyl i metypred 3x1 tabletce. Następna wizyta 16 kwietnia i rozpoczynam stymulację. Oczywiście do zestawy koenzym Q-10, L-karnityna, wit. C, D E, omega 3, kwas foliowy. Zobaczymy czy dr zdecyduje zwiększyć leki na stymulację by było więcej jajek ale nie daje nam gwarancji, że wyhoduję więcej.

reklama
Do góry