reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane a czy sama mogę n zwiększyc dawkę duphastonu tzn w tamtym podejściu brałam 3*2 a teraz 3*1 tylko że wtedy prolutex miałam dzień dzień przed transferem a teraz miałam od 13 dnia cyklu?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Idź najpierw jutro na betę i zbadaj poziom progesteronu.

reklama
@dżoasia to sie bedziemy razem raczyc tymi specyfikami. Dla mnie to z saszetek smakuje jak sluz slimaka (chociaz nie jadlam ;P)

Ja bylam u mojej pani doktor od podwozia. Zbadala mnie. Mowi ze endomende czuc pod palcami w czasie badania...
I ze skoro robimy jeszcze badania immuno i czekamy na wyniki co zajmie z miesiac czy dwa to przepisala mi Vissane. To taki niby lek na endomende-niby antykoncepcja zeby wyciszyc troche przed kolejna stymulacja. I nie wiem czy brac to bez konsultacji z lekarzem z kliniki... niby nie moze zaszkodzic bo pani dr mowila ze zaraz po tym Vissane mozna normalnie stymulacje zaczynac. A zeby endomenda nie szalala dopoki nie pozbieram wynikow immuno to ja ma wyciszyc...

edit: Wlasnie sie zorientowalam ze mam w 2 polowie cyklu robic badanie cytotoksycznosci NK, ktore jest przeciez uzaleznione od hormonow. wiec jak wezme to Vissane to przeciez moze zaburzyc wszystko. Cholerka. Chyba nie bede brala w tym miesiacu w takim razie [emoji20]
A nie wiem czy pozniej jest sens brac na jeden miesiac...
Zawsze cos no! :(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Wlasnie sie zastanawialam kiedys co w sobie to ma bo to ewidwntnie uzaleznia

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mysle ze polaczenie octu ryzowego z nori i sosem sojowym tak dziala bo co bys nie wlozyla z ryzem w srodek to i tak jest pyszne. Nawet sledzie solone :D
A najlepsze sushi to mango avocado i imbir mniamku mniamku
I chyba to jest sedno uzalezniajace sushi bo przeciez samego srodka bys tak nie wpierdzielala hehe mowie o rybkach

Mój wynik z 11 dpt to 676,7 :)... a jakie cyrki...dzwoniłam do nich koło 20 powiedzieli, że przepraszają, ale nie ma wyniku, więc ich ochrzaniłam i powiedziałam, że w takim razie robiłam u nich badanie ostatni raz. Po czym zadzwoniła do mnie nasza Paulinka P i powiedziała: "dawaj mi numer do nich, ja tam zadzwonie" :D.... po chwili dzwoni do mnie i mówi: Gratulacje jesteś w ciązy. Twój wynik to 676,6. Dzięki Ci Kochana. Jesteś Wielka :*

Wspaniały wynik!!! Gratulacje!!!

Mój wynik z 11 dpt to 676,7 :)... a jakie cyrki...dzwoniłam do nich koło 20 powiedzieli, że przepraszają, ale nie ma wyniku, więc ich ochrzaniłam i powiedziałam, że w takim razie robiłam u nich badanie ostatni raz. Po czym zadzwoniła do mnie nasza Paulinka P i powiedziała: "dawaj mi numer do nich, ja tam zadzwonie" :D.... po chwili dzwoni do mnie i mówi: Gratulacje jesteś w ciązy. Twój wynik to 676,6. Dzięki Ci Kochana. Jesteś Wielka :*
Super kochana gratuluje ❤❤

Gratuluje Mamuśka ❤️

reklama
Świetny wynik!! Gratulacje [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry