reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane a czy sama mogę n zwiększyc dawkę duphastonu tzn w tamtym podejściu brałam 3*2 a teraz 3*1 tylko że wtedy prolutex miałam dzień dzień przed transferem a teraz miałam od 13 dnia cyklu?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Idź najpierw jutro na betę i zbadaj poziom progesteronu.

reklama
@dżoasia to sie bedziemy razem raczyc tymi specyfikami. Dla mnie to z saszetek smakuje jak sluz slimaka (chociaz nie jadlam ;P)

Ja bylam u mojej pani doktor od podwozia. Zbadala mnie. Mowi ze endomende czuc pod palcami w czasie badania...
I ze skoro robimy jeszcze badania immuno i czekamy na wyniki co zajmie z miesiac czy dwa to przepisala mi Vissane. To taki niby lek na endomende-niby antykoncepcja zeby wyciszyc troche przed kolejna stymulacja. I nie wiem czy brac to bez konsultacji z lekarzem z kliniki... niby nie moze zaszkodzic bo pani dr mowila ze zaraz po tym Vissane mozna normalnie stymulacje zaczynac. A zeby endomenda nie szalala dopoki nie pozbieram wynikow immuno to ja ma wyciszyc...

edit: Wlasnie sie zorientowalam ze mam w 2 polowie cyklu robic badanie cytotoksycznosci NK, ktore jest przeciez uzaleznione od hormonow. wiec jak wezme to Vissane to przeciez moze zaburzyc wszystko. Cholerka. Chyba nie bede brala w tym miesiacu w takim razie [emoji20]
A nie wiem czy pozniej jest sens brac na jeden miesiac...
Zawsze cos no! :(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Wlasnie sie zastanawialam kiedys co w sobie to ma bo to ewidwntnie uzaleznia

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Mysle ze polaczenie octu ryzowego z nori i sosem sojowym tak dziala bo co bys nie wlozyla z ryzem w srodek to i tak jest pyszne. Nawet sledzie solone :D
A najlepsze sushi to mango avocado i imbir mniamku mniamku
I chyba to jest sedno uzalezniajace sushi bo przeciez samego srodka bys tak nie wpierdzielala hehe mowie o rybkach

Mój wynik z 11 dpt to 676,7 :)... a jakie cyrki...dzwoniłam do nich koło 20 powiedzieli, że przepraszają, ale nie ma wyniku, więc ich ochrzaniłam i powiedziałam, że w takim razie robiłam u nich badanie ostatni raz. Po czym zadzwoniła do mnie nasza Paulinka P i powiedziała: "dawaj mi numer do nich, ja tam zadzwonie" :D.... po chwili dzwoni do mnie i mówi: Gratulacje jesteś w ciązy. Twój wynik to 676,6. Dzięki Ci Kochana. Jesteś Wielka :*

Wspaniały wynik!!! Gratulacje!!!

Mój wynik z 11 dpt to 676,7 :)... a jakie cyrki...dzwoniłam do nich koło 20 powiedzieli, że przepraszają, ale nie ma wyniku, więc ich ochrzaniłam i powiedziałam, że w takim razie robiłam u nich badanie ostatni raz. Po czym zadzwoniła do mnie nasza Paulinka P i powiedziała: "dawaj mi numer do nich, ja tam zadzwonie" :D.... po chwili dzwoni do mnie i mówi: Gratulacje jesteś w ciązy. Twój wynik to 676,6. Dzięki Ci Kochana. Jesteś Wielka :*
Super kochana gratuluje ❤❤

Gratuluje Mamuśka ❤️

reklama
Świetny wynik!! Gratulacje [emoji6]

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry