Agonia777
Fanka BB :)
Gosia super majówka już wiesz kiedy jedziesz do kliniki na wizytę?Hehe no majowka z bablami bedzie ❤❤❤ takiej to jeszcze nie mialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia super majówka już wiesz kiedy jedziesz do kliniki na wizytę?Hehe no majowka z bablami bedzie ❤❤❤ takiej to jeszcze nie mialam
Kochane powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz czy jest sens wykupywac weryfikacje po transferze? Czyli 3 telefony do lekarza z wynikami progesteronu estradiolu i bhcg koszt to 450 zl. I jak bylo w pakiecie procedury ze swiezym transferem to spoko bo bylo w kosztach. A teraz nie powiem ze troche duzy to koszt za 3 telefony.
Jak myslicie ?
Wlasnie sie zastanawialam kiedys co w sobie to ma bo to ewidwntnie uzalezniaHehe bo sushi wciaga nie zatrzymasz sie poki nie bedzie nic na talerzu nawet jedzac powoli czy na imprezie zawsze kazdy najpierw sushi opierdzieli
No gdyby byla w pakiecie tak jak za nia placilismy przy procedurze to luzik bo zrezygnowac nie mozna byloJa miałam w pakiecie i pierwszą wer robiłam w Gdańsku a kolejne już na telefon
[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017
schabowego właśnie opierdzieliłam ale z mizeryją, nie z maślanką bałabym się eksplozji po takim połączeniu
Hehe dokladnie ja tez bym mogla zastrzyk zamiast tabsa. Dlatego ciesze sie ze tylko 2 dni mi jeszcze immunosupresantow zostalo bo equoral jest jak 2 apapy maxhaha to ta z fertinea pierdykłam cały zestaw a co!! dobrze, że tam 2 specyfiki jest do picia bo ja tak jak @gosia321 już mam taki tabletkowstręt że teraz mogłabym nawet w zastrzykach przyjmować, byle nie musieć nic łykać
I zapodałam też tą cholinę o której była mowa dzisiaj
Ja jestem w invicta Gdansk i tam taka konsultacje telefoniczna umawia sie przez infolinie. I oddzwania po paru godzinach lekarz do ciebie na tym to polegaWidzę ze tez mam taka pozycje na fakturze ale nikt mi nic w ogóle na ten temat nie mówił, płaciłam 600 zł ? O co dokładnie chodzi? Mogę zadzwonić do lekarza? Jak nawet nie mam nr ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Boję się ale okaże sie za pare godzin jak będzie; )Tamiza super wynik Kiedy teraz beta i wizyta??
Paulina spokojnie nie będzie spadać, jutro znów zrób betę i Cię zaskoczy wysoki wynik