reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ooo mialas embroglu zastanawiam sie czy to podloze ma sens.
A intralipid ? Mialas podwyzszone nk bo juz nie pamietam
Dawaj kochana te cukierki zobacze moze czegos mi brakuje do mojej garsci ;)
Gosia bierz embrioglue i sie nie zastanawiaj. Ja zawsze mialam i zawsze beta byla. Ten doktorek stwierdzil ze to nic nie daje i chu* nawet sie nie zaimplantowal.

reklama
My też w Bocianie u dr. Pietrzyckiego. Super facet, wszystko nam tłumaczył tak na spokojnie. Podchodzimy dopiero w czerwcu/lipcu ale jak na nasze 4 wizyty to byłam mega zadowolona z jego podejscia. Kiedy startujecie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No my też podchodzimy w lipcu :p Czy mówił Wam coś więcej jak to wyjdzie cenowo? Ile kosztują leki i w ogóle?

Dziewczyny, byłam u onkologa, wszystko jest ok! :-D To bardzo wczesny stan przedrakowy, usunięty w samą porę. Dla spokoju ducha jeszcze dam materiał do przebadania gdzie indziej, ale lekarz powiedział, że spokojnie możemy podchodzić do in vitro :-D w tym cyklu jeszcze sobie dam spokój, poczekam na ten ostateczny wynik, a w maju wracam po mrozaczka :) czuję się dzisiaj, jakbym wygrała życie :biggrin2:

Wspaniała wiadomość[emoji4] , nic tylko się cieszyć

Dziewczyny, byłam u onkologa, wszystko jest ok! :-D To bardzo wczesny stan przedrakowy, usunięty w samą porę. Dla spokoju ducha jeszcze dam materiał do przebadania gdzie indziej, ale lekarz powiedział, że spokojnie możemy podchodzić do in vitro :-D w tym cyklu jeszcze sobie dam spokój, poczekam na ten ostateczny wynik, a w maju wracam po mrozaczka :) czuję się dzisiaj, jakbym wygrała życie :biggrin2:
Uff!!! Kamien z serca!! Cudoooownie maleńka:)

Mówił że około 13 tys. zeby miec przygotowane, tylko my leki nie refundowane wogóle. Może się spotkamy w klinice :D

O kurcze to bardzo dużo. Ja patrzyłam na stronie, że ICSI kosztuje 6 tysięcy, więc cała reszta to leki? My też nierefundowane, bo mieszkamy za granicą. Możliwe, że spotkamy się :D My około 20 lipca pewnie, zależy jak miesiączka zechce przyjść

Ze mną jest wszytko w porządku- jak w książce [emoji6] za to M. słabe nasienie,mało ruchliwe a nawet ostatnio kręcące się w kółko plemniki do tego bardzo dużo plemników z wadą główki... żadne kuracje suplementami ani lekami nie robią rewelacji,oczywiście suplenentuje wciąż... żylaki wykluczone... androlog mówi że nic nie może pomóc [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Witam! Widze , ze mamy ten sam problem :(

@anuska130 accofil domaciczny jest na poprawę endometrium i zbicie komórek NK w macicy. Teoretycznie.......
Praktycznie ja stosowałam go przez 2 cykle. Tyle, ze ja mam cykl naturalny, nie do in vitro, bo zachodzę. Albo raczej zachodziłam..... Natomiast był problem z endometrium (rośnie do 7, max 8 mm) i wysokimi Nk.
No i niestety u mnie accofil zawiódł na całej linii.
Pomimo brania lamette 1x1 w poprzednim cyklu, urósł raptem 1 pęcherzyk, endo 7 mm.... do tego pomimo brania dupgastonu okres przyszedł w 25 dc. W obecnym cyklu lametta 2x1, accofil. 2 pecherzyki, ktore w niedziele miały 17 i 13 mm. Wecwtorek rano Ovitrelle, dzis monit. Pecherzyki...... dalej 17 i 13 mm. Endo 6-8 mm...... brak owulacji pomimo stymulacji i Ovitrelle.
Oby w Waszych cyklach do in vitro działało to inaczej.

reklama
Do góry