reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ooo mialas embroglu zastanawiam sie czy to podloze ma sens.
A intralipid ? Mialas podwyzszone nk bo juz nie pamietam
Dawaj kochana te cukierki zobacze moze czegos mi brakuje do mojej garsci ;)
Gosia bierz embrioglue i sie nie zastanawiaj. Ja zawsze mialam i zawsze beta byla. Ten doktorek stwierdzil ze to nic nie daje i chu* nawet sie nie zaimplantowal.

reklama
My też w Bocianie u dr. Pietrzyckiego. Super facet, wszystko nam tłumaczył tak na spokojnie. Podchodzimy dopiero w czerwcu/lipcu ale jak na nasze 4 wizyty to byłam mega zadowolona z jego podejscia. Kiedy startujecie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No my też podchodzimy w lipcu :p Czy mówił Wam coś więcej jak to wyjdzie cenowo? Ile kosztują leki i w ogóle?

Dziewczyny, byłam u onkologa, wszystko jest ok! :-D To bardzo wczesny stan przedrakowy, usunięty w samą porę. Dla spokoju ducha jeszcze dam materiał do przebadania gdzie indziej, ale lekarz powiedział, że spokojnie możemy podchodzić do in vitro :-D w tym cyklu jeszcze sobie dam spokój, poczekam na ten ostateczny wynik, a w maju wracam po mrozaczka :) czuję się dzisiaj, jakbym wygrała życie :biggrin2:

Wspaniała wiadomość[emoji4] , nic tylko się cieszyć

Dziewczyny, byłam u onkologa, wszystko jest ok! :-D To bardzo wczesny stan przedrakowy, usunięty w samą porę. Dla spokoju ducha jeszcze dam materiał do przebadania gdzie indziej, ale lekarz powiedział, że spokojnie możemy podchodzić do in vitro :-D w tym cyklu jeszcze sobie dam spokój, poczekam na ten ostateczny wynik, a w maju wracam po mrozaczka :) czuję się dzisiaj, jakbym wygrała życie :biggrin2:
Uff!!! Kamien z serca!! Cudoooownie maleńka:)

Mówił że około 13 tys. zeby miec przygotowane, tylko my leki nie refundowane wogóle. Może się spotkamy w klinice :D

O kurcze to bardzo dużo. Ja patrzyłam na stronie, że ICSI kosztuje 6 tysięcy, więc cała reszta to leki? My też nierefundowane, bo mieszkamy za granicą. Możliwe, że spotkamy się :D My około 20 lipca pewnie, zależy jak miesiączka zechce przyjść

Ze mną jest wszytko w porządku- jak w książce [emoji6] za to M. słabe nasienie,mało ruchliwe a nawet ostatnio kręcące się w kółko plemniki do tego bardzo dużo plemników z wadą główki... żadne kuracje suplementami ani lekami nie robią rewelacji,oczywiście suplenentuje wciąż... żylaki wykluczone... androlog mówi że nic nie może pomóc [emoji58]

Jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam ,a potem jeszcze chwilę ... I każdą kolejną tez zaczekam !... [emoji188][emoji177][emoji271]
Witam! Widze , ze mamy ten sam problem :(

@anuska130 accofil domaciczny jest na poprawę endometrium i zbicie komórek NK w macicy. Teoretycznie.......
Praktycznie ja stosowałam go przez 2 cykle. Tyle, ze ja mam cykl naturalny, nie do in vitro, bo zachodzę. Albo raczej zachodziłam..... Natomiast był problem z endometrium (rośnie do 7, max 8 mm) i wysokimi Nk.
No i niestety u mnie accofil zawiódł na całej linii.
Pomimo brania lamette 1x1 w poprzednim cyklu, urósł raptem 1 pęcherzyk, endo 7 mm.... do tego pomimo brania dupgastonu okres przyszedł w 25 dc. W obecnym cyklu lametta 2x1, accofil. 2 pecherzyki, ktore w niedziele miały 17 i 13 mm. Wecwtorek rano Ovitrelle, dzis monit. Pecherzyki...... dalej 17 i 13 mm. Endo 6-8 mm...... brak owulacji pomimo stymulacji i Ovitrelle.
Oby w Waszych cyklach do in vitro działało to inaczej.

reklama
Do góry