reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Z czego mi lekarz ngdy ne kazał robić estriadolu z wyjątkiem podejrzenia owu gdy miałam torbiel

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z czego mi lekarz ngdy ne kazał robić estriadolu z wyjątkiem podejrzenia owu gdy miałam torbiel

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Pani dr odpisala ze wynik ok i zeby leki bez zmian brac :) w srode mam wizyte przed transferem i znow bede miala sprawdzic progesteron i estradiol. Sama nie wiem po co to ten estradiol ale jak tak każą to cóż :) problem tylko dzis mialam ze znalezieniem otwartego laboratorium, nawet nie wiecie jake mnie zdziwko wzielo jak zobaczylam ze jedno zamniete, drugie tez, musialam do sąsiedniego miasta jechac na szybko zeby jeszcze zdążyć do pracy. Nie wiedziałam ze w wielki piatek pozamykaneo_O

Dobrze ze te swieta sa takie jajeczne;) to mnie ratuje i cieszy..obdzwonilam chyba wiekszosc szpitali. Nawet jesli gdzies mi krew pobiora to wynik dopiero po swietach nie na rano we wtorek. No jestem w d... Doslownie. Alab odpada nie pracuje w swieta. Zalamka. Dlaczego to wszystko jest takie trudne:(
@dżoasia dzieki za wsparcie. A powiedz Ty jestes po transferze i udało sie? :)
Wejdz na strone diagnostyki i poszukaj calodobowego labo. Ja nawet w niedziele mialam wynik po 1,5-2h. Tak, jestem po transferze. Czwartym. Za kazdym razem sie udawalo ttlko za kazdym razem na krotko. Czy teraz sie uda? Pewnie tak, pytanie na jak dlugo. Ale tym sie na razie nie martwie... chyba :p

Z racji tego że u nas w kościele swieca koszyczki !:oo: Zastanawiam się czym sie będziemy dzielić przy stole :errr:
Jakieś pomysły ?

Załączniki

• IMG_20180330_195115.png
    IMG_20180330_195115.png
    119,4 KB · Wyświetleń: 114
Hej. Ja jestem z wrocka, ale miasto nue ma znaczenia ;) Wszędzie najlepiej załatwić sibie pigułę, która podepnie Ci kroplówkę w domu.
Ja w invimedzie płaciłam 250 zł za wlew. Sam intra kosztuje 40 zł +sól fizjologiczna 10 zł + podanie przez pielęgniarkę 50 zł. Razem 100 zł :)
Babka przyjeżdża, miesza, podpina i tyle :) Wenflon wyciągam sama po tych 3-4 godzinach :)

Dziękuję juz załatwiłam , strasznie ciągnąć kasy za to w klinikach. Masakra

Dobrze ze te swieta sa takie jajeczne;) to mnie ratuje i cieszy..obdzwonilam chyba wiekszosc szpitali. Nawet jesli gdzies mi krew pobiora to wynik dopiero po swietach nie na rano we wtorek. No jestem w d... Doslownie. Alab odpada nie pracuje w swieta. Zalamka. Dlaczego to wszystko jest takie trudne:(
@dżoasia dzieki za wsparcie. A powiedz Ty jestes po transferze i udało sie? :)
Kochana znalazlam info na forum.gazeta ze w wawie jest jakies.labo w szpitali na solcu, a drugie medicover na wilanowie. Moze to ci cos pomoze:)

Kochana znalazlam info na forum.gazeta ze w wawie jest jakies.labo w szpitali na solcu, a drugie medicover na wilanowie. Moze to ci cos pomoze:)
@dżoasia na pewno tym razem bedzie na dluzej:) az na 9 miesiecy. :) kazdy ma jakis limit niepowodzeń i u Ciebie juz dosc:)
Dziekuje ze poswiecilas mi czas i szukalas dla mnie. Juz dzwonilam na solec wczesniej i pobrac krew moga ale wyniki w srode dopiero. I tak tez jest przy szpitalu bielanskim. Jutro dzwonie do medicover.

reklama
A ja dzis dopiero mialam wizyte anstezjologiczna i sie dowiedzialam o tych paznokciach. A na swoich mam hybryde z zelem. I musze 1 paznokiec miec czysty. Moja stylistkq wyjechala na swieta wiec sama bede musiala sobie spilowac :(

Ja miałam hybrydę i na punkcje, i na transfer, i na lyzeczkowanie. Fakt ze przy leżeniu po lyzeczkowaniu urządzenie od pikania nieco szalało i co jakis czas wyło, ale pani zaglądała, sprawdzała ze żyje i było cacy. Chyba ze hybryda z żelem to inna bajka i tego nie obejdą...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry