reklama
Pani dr odpisala ze wynik ok i zeby leki bez zmian brac w srode mam wizyte przed transferem i znow bede miala sprawdzic progesteron i estradiol. Sama nie wiem po co to ten estradiol ale jak tak każą to cóż problem tylko dzis mialam ze znalezieniem otwartego laboratorium, nawet nie wiecie jake mnie zdziwko wzielo jak zobaczylam ze jedno zamniete, drugie tez, musialam do sąsiedniego miasta jechac na szybko zeby jeszcze zdążyć do pracy. Nie wiedziałam ze w wielki piatek pozamykaneZ czego mi lekarz ngdy ne kazał robić estriadolu z wyjątkiem podejrzenia owu gdy miałam torbiel
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
dżoasia
Fanka BB :)
Wejdz na strone diagnostyki i poszukaj calodobowego labo. Ja nawet w niedziele mialam wynik po 1,5-2h. Tak, jestem po transferze. Czwartym. Za kazdym razem sie udawalo ttlko za kazdym razem na krotko. Czy teraz sie uda? Pewnie tak, pytanie na jak dlugo. Ale tym sie na razie nie martwie... chybaDobrze ze te swieta sa takie jajeczne to mnie ratuje i cieszy..obdzwonilam chyba wiekszosc szpitali. Nawet jesli gdzies mi krew pobiora to wynik dopiero po swietach nie na rano we wtorek. No jestem w d... Doslownie. Alab odpada nie pracuje w swieta. Zalamka. Dlaczego to wszystko jest takie trudne
@dżoasia dzieki za wsparcie. A powiedz Ty jestes po transferze i udało sie?
Hej. Ja jestem z wrocka, ale miasto nue ma znaczenia Wszędzie najlepiej załatwić sibie pigułę, która podepnie Ci kroplówkę w domu.
Ja w invimedzie płaciłam 250 zł za wlew. Sam intra kosztuje 40 zł +sól fizjologiczna 10 zł + podanie przez pielęgniarkę 50 zł. Razem 100 zł
Babka przyjeżdża, miesza, podpina i tyle Wenflon wyciągam sama po tych 3-4 godzinach
Dziękuję juz załatwiłam , strasznie ciągnąć kasy za to w klinikach. Masakra
dżoasia
Kochana znalazlam info na forum.gazeta ze w wawie jest jakies.labo w szpitali na solcu, a drugie medicover na wilanowie. Moze to ci cos pomozeDobrze ze te swieta sa takie jajeczne to mnie ratuje i cieszy..obdzwonilam chyba wiekszosc szpitali. Nawet jesli gdzies mi krew pobiora to wynik dopiero po swietach nie na rano we wtorek. No jestem w d... Doslownie. Alab odpada nie pracuje w swieta. Zalamka. Dlaczego to wszystko jest takie trudne
@dżoasia dzieki za wsparcie. A powiedz Ty jestes po transferze i udało sie?
Na szczęście znalazłam dziękuję za pomoc@Koniczyna82 bada temat ale ona z pracy jest ubezpieczona w jakims Medicover czy cos w tyntym stylu i tan jej chyba beda podawac z tym ze ona ma dokumentacje medyczna wskazująca na konieczność podania
NadziejaJest
@dżoasia na pewno tym razem bedzie na dluzej az na 9 miesiecy. kazdy ma jakis limit niepowodzeń i u Ciebie juz doscKochana znalazlam info na forum.gazeta ze w wawie jest jakies.labo w szpitali na solcu, a drugie medicover na wilanowie. Moze to ci cos pomoze
Dziekuje ze poswiecilas mi czas i szukalas dla mnie. Juz dzwonilam na solec wczesniej i pobrac krew moga ale wyniki w srode dopiero. I tak tez jest przy szpitalu bielanskim. Jutro dzwonie do medicover.
Nie bede ryzykowala obejdzie sie bez paznokci ważniejszy jest mój babelMamginekolog twierdzi ze mozna bez obaw :-)
reklama
labelladurmiente
A ja dzis dopiero mialam wizyte anstezjologiczna i sie dowiedzialam o tych paznokciach. A na swoich mam hybryde z zelem. I musze 1 paznokiec miec czysty. Moja stylistkq wyjechala na swieta wiec sama bede musiala sobie spilowac
Ja miałam hybrydę i na punkcje, i na transfer, i na lyzeczkowanie. Fakt ze przy leżeniu po lyzeczkowaniu urządzenie od pikania nieco szalało i co jakis czas wyło, ale pani zaglądała, sprawdzała ze żyje i było cacy. Chyba ze hybryda z żelem to inna bajka i tego nie obejdą...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: