dżoasia
Fanka BB :)
Zeby kogos oznaczyc dajesz przed nickiem @Dzieki Kochane jestescie dopiero ucze sie tego forum i nie wiem jak was oznaczac...cala ja
Sluchajcie jestem tak zdezorientowana ze az sie poplakalam. Bylam dzis na wizycie..u innego lekarza niz mnie prowadzi ( jego w pt nie ma) estradiol robilam rano i wyszedl 2800. No to ja szybko sobie wygooglalam ze ruszylo i bedzie dobrze.. No i wizyta sprawdzanie co tam jest... I powiem wam ze ile to wam nie powiem bo nie wiem. Jak uslyszalam ze bedzie hiperstymulacja ( raczej nie uniknione) to lzy w oczach. Duzo mam tych pecherzykow... Wszystkie nie ruszyly.. Bylo ich 50. Ale duzo. Juz chyba nie chcial mnie martwic. Punkcja we wtorek. Tak jak chcialam. Ale co najgorsze... Uwaga uwaga... W wielkanoc mam zrobic sobie estradiol i progesteron. Kur... Tam gdzie powiedzial maja zamkniete w wielkanoc.. I mam prolem. Nie wiem gdzie zrobic te badania to sa swieta cholera moze ktos z warszawy wie i cos poradzi? Zalamka
Co do badan - na pewno w wawie znajdziesz.jakies.calodobowe - zobacz.na.stronie diagnostyki, poszukaj w jakims szpitalu, na bank cos znajdziesz. W krakowie jest np diagnostyka w szpitalu zeromskiego.
Czyli produkcja pelna para... dbaj o siebie, wlewaj w siebie wode jak w studnie, musisz wyplukiwac to dziadostwo. Duzo bialka - jaja, nabial, dziewczyny tu pily tez odzywki bialkowe dla sportowcow (tylko zeby nie.zawieraly aspartamu chyba)