reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieki Kochane jestescie:) dopiero ucze sie tego forum i nie wiem jak was oznaczac...cala ja;)
Sluchajcie jestem tak zdezorientowana ze az sie poplakalam. Bylam dzis na wizycie..u innego lekarza niz mnie prowadzi ( jego w pt nie ma) estradiol robilam rano i wyszedl 2800. No to ja szybko sobie wygooglalam ze ruszylo i bedzie dobrze.. No i wizyta sprawdzanie co tam jest... I powiem wam ze ile to wam nie powiem bo nie wiem. Jak uslyszalam ze bedzie hiperstymulacja ( raczej nie uniknione) to lzy w oczach. Duzo mam tych pecherzykow... Wszystkie nie ruszyly.. Bylo ich 50. Ale duzo. Juz chyba nie chcial mnie martwic. Punkcja we wtorek. Tak jak chcialam. Ale co najgorsze... Uwaga uwaga... W wielkanoc mam zrobic sobie estradiol i progesteron. Kur... Tam gdzie powiedzial maja zamkniete w wielkanoc.. I mam prolem. Nie wiem gdzie zrobic te badania:(:(:( to sa swieta cholera:(:(:( moze ktos z warszawy wie i cos poradzi? Zalamka:(
Zeby kogos oznaczyc dajesz przed nickiem @
Co do badan - na pewno w wawie znajdziesz.jakies.calodobowe - zobacz.na.stronie diagnostyki, poszukaj w jakims szpitalu, na bank cos znajdziesz. W krakowie jest np diagnostyka w szpitalu zeromskiego.
Czyli produkcja pelna para... dbaj o siebie, wlewaj w siebie wode jak w studnie, musisz wyplukiwac to dziadostwo. Duzo bialka - jaja, nabial, dziewczyny tu pily tez odzywki bialkowe dla sportowcow (tylko zeby nie.zawieraly aspartamu chyba)

reklama
Kochane....wkoncu doczekalam sie dzisiejszych wynikow...:happy:
Otoz wyglada to tak:
Sroda:
Progesteron 20,60
Beta 1298,17
Dzis:
Progesteron 13,10
Beta 2670,62!!!!!
Posalyscie ze 66 powinno wzrosnac a u mnie wyglada na 100...czy to dobrze???
No i ten progesteron przez dwa dni spadl....:crazy:
Co o tym sadzicie?
Wow kochana ale piekny wynkk ty to naprawde masz tam chyba blizniaki ;)
Gratulacje :*
Progesteron jest wydzielany skokowo wiec nie ma sie co przejmowac tym wynikiem

Wow kochana ale piekny wynkk ty to naprawde masz tam chyba blizniaki ;)
Gratulacje :*
Progesteron jest wydzielany skokowo wiec nie ma sie co przejmowac tym wynikiem
Hehe..
Opinie sa podzielone co do bliźniaków :-D
Ja mysle ze bedzie jedno...mąż ze dwa i na forum tez roznie...
Ale kochane mysle ze ww wtorek juz bede wiedziec;)
Dziękuję ze jesteście

Dzieki Wam jestem spokojniejsza:tak:

Mysle ze tak:) masz tylko doprowadzic cykl do konca, wiec jakby sie zdarzylo jakies wahanie to nie ma.znaczenia:)

Dzięki wielkie :* potwierdzasz moje przypuszczenia ;)

I mam nadzieje ze jyz sie skonczylo to bardzo zle w naszym zyciu... Niech tylko wyniki amnio beda na+ i dopiero odetchniemy....

Limit nieszczęść już na pewno wyczerpaliście kochana, trzymam kciuki ✊

Zeby kogos oznaczyc dajesz przed nickiem @
Co do badan - na pewno w wawie znajdziesz.jakies.calodobowe - zobacz.na.stronie diagnostyki, poszukaj w jakims szpitalu, na bank cos znajdziesz. W krakowie jest np diagnostyka w szpitalu zeromskiego.
Czyli produkcja pelna para... dbaj o siebie, wlewaj w siebie wode jak w studnie, musisz wyplukiwac to dziadostwo. Duzo bialka - jaja, nabial, dziewczyny tu pily tez odzywki bialkowe dla sportowcow (tylko zeby nie.zawieraly aspartamu chyba)

Dobrze ze te swieta sa takie jajeczne;) to mnie ratuje i cieszy..obdzwonilam chyba wiekszosc szpitali. Nawet jesli gdzies mi krew pobiora to wynik dopiero po swietach nie na rano we wtorek. No jestem w d... Doslownie. Alab odpada nie pracuje w swieta. Zalamka. Dlaczego to wszystko jest takie trudne:(
@dżoasia dzieki za wsparcie. A powiedz Ty jestes po transferze i udało sie? :)

Witam Was dziewczynki :)
Powiedzicie mi czy Wy tez przed transferem na sztucznym cyklu robilyscie badanie estradiolu ? Czy wiecie moze co on ma oznaczac i czy wynik 216,10 pg/ml w 9 dniu cyklu to jest ok wynik ? Podpowiedzcie prosze :)

reklama
Witam Was dziewczynki :)
Powiedzicie mi czy Wy tez przed transferem na sztucznym cyklu robilyscie badanie estradiolu ? Czy wiecie moze co on ma oznaczac i czy wynik 216,10 pg/ml w 9 dniu cyklu to jest ok wynik ? Podpowiedzcie prosze :)
Jeżeli bierzesz estrofem to poziom będzie wysoki bo endometrium rośnie pod wpływem estrofenu

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry