reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki Kochane jestescie:) dopiero ucze sie tego forum i nie wiem jak was oznaczac...cala ja;)
Sluchajcie jestem tak zdezorientowana ze az sie poplakalam. Bylam dzis na wizycie..u innego lekarza niz mnie prowadzi ( jego w pt nie ma) estradiol robilam rano i wyszedl 2800. No to ja szybko sobie wygooglalam ze ruszylo i bedzie dobrze.. No i wizyta sprawdzanie co tam jest... I powiem wam ze ile to wam nie powiem bo nie wiem. Jak uslyszalam ze bedzie hiperstymulacja ( raczej nie uniknione) to lzy w oczach. Duzo mam tych pecherzykow... Wszystkie nie ruszyly.. Bylo ich 50. Ale duzo. Juz chyba nie chcial mnie martwic. Punkcja we wtorek. Tak jak chcialam. Ale co najgorsze... Uwaga uwaga... W wielkanoc mam zrobic sobie estradiol i progesteron. Kur... Tam gdzie powiedzial maja zamkniete w wielkanoc.. I mam prolem. Nie wiem gdzie zrobic te badania:(:(:( to sa swieta cholera:(:(:( moze ktos z warszawy wie i cos poradzi? Zalamka:(
Zeby kogos oznaczyc dajesz przed nickiem @
Co do badan - na pewno w wawie znajdziesz.jakies.calodobowe - zobacz.na.stronie diagnostyki, poszukaj w jakims szpitalu, na bank cos znajdziesz. W krakowie jest np diagnostyka w szpitalu zeromskiego.
Czyli produkcja pelna para... dbaj o siebie, wlewaj w siebie wode jak w studnie, musisz wyplukiwac to dziadostwo. Duzo bialka - jaja, nabial, dziewczyny tu pily tez odzywki bialkowe dla sportowcow (tylko zeby nie.zawieraly aspartamu chyba)

reklama
Kochane....wkoncu doczekalam sie dzisiejszych wynikow...:happy:
Otoz wyglada to tak:
Sroda:
Progesteron 20,60
Beta 1298,17
Dzis:
Progesteron 13,10
Beta 2670,62!!!!!
Posalyscie ze 66 powinno wzrosnac a u mnie wyglada na 100...czy to dobrze???
No i ten progesteron przez dwa dni spadl....:crazy:
Co o tym sadzicie?
Wow kochana ale piekny wynkk ty to naprawde masz tam chyba blizniaki ;)
Gratulacje :*
Progesteron jest wydzielany skokowo wiec nie ma sie co przejmowac tym wynikiem

Wow kochana ale piekny wynkk ty to naprawde masz tam chyba blizniaki ;)
Gratulacje :*
Progesteron jest wydzielany skokowo wiec nie ma sie co przejmowac tym wynikiem
Hehe..
Opinie sa podzielone co do bliźniaków :-D
Ja mysle ze bedzie jedno...mąż ze dwa i na forum tez roznie...
Ale kochane mysle ze ww wtorek juz bede wiedziec;)
Dziękuję ze jesteście

Dzieki Wam jestem spokojniejsza:tak:

Mysle ze tak:) masz tylko doprowadzic cykl do konca, wiec jakby sie zdarzylo jakies wahanie to nie ma.znaczenia:)

Dzięki wielkie :* potwierdzasz moje przypuszczenia ;)

I mam nadzieje ze jyz sie skonczylo to bardzo zle w naszym zyciu... Niech tylko wyniki amnio beda na+ i dopiero odetchniemy....

Limit nieszczęść już na pewno wyczerpaliście kochana, trzymam kciuki ✊

Zeby kogos oznaczyc dajesz przed nickiem @
Co do badan - na pewno w wawie znajdziesz.jakies.calodobowe - zobacz.na.stronie diagnostyki, poszukaj w jakims szpitalu, na bank cos znajdziesz. W krakowie jest np diagnostyka w szpitalu zeromskiego.
Czyli produkcja pelna para... dbaj o siebie, wlewaj w siebie wode jak w studnie, musisz wyplukiwac to dziadostwo. Duzo bialka - jaja, nabial, dziewczyny tu pily tez odzywki bialkowe dla sportowcow (tylko zeby nie.zawieraly aspartamu chyba)

Dobrze ze te swieta sa takie jajeczne;) to mnie ratuje i cieszy..obdzwonilam chyba wiekszosc szpitali. Nawet jesli gdzies mi krew pobiora to wynik dopiero po swietach nie na rano we wtorek. No jestem w d... Doslownie. Alab odpada nie pracuje w swieta. Zalamka. Dlaczego to wszystko jest takie trudne:(
@dżoasia dzieki za wsparcie. A powiedz Ty jestes po transferze i udało sie? :)

Witam Was dziewczynki :)
Powiedzicie mi czy Wy tez przed transferem na sztucznym cyklu robilyscie badanie estradiolu ? Czy wiecie moze co on ma oznaczac i czy wynik 216,10 pg/ml w 9 dniu cyklu to jest ok wynik ? Podpowiedzcie prosze :)

reklama
Witam Was dziewczynki :)
Powiedzicie mi czy Wy tez przed transferem na sztucznym cyklu robilyscie badanie estradiolu ? Czy wiecie moze co on ma oznaczac i czy wynik 216,10 pg/ml w 9 dniu cyklu to jest ok wynik ? Podpowiedzcie prosze :)
Jeżeli bierzesz estrofem to poziom będzie wysoki bo endometrium rośnie pod wpływem estrofenu

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry