reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc dziewczyny. Nadrabiam Was caly dzien ale pieke bezglutenowa babke i juz nie mam sil.
Gratuluje @marg88 i @Anglead!!

Ja mam chwilowy dol.
@ sie spoznia (testy robione wiec niestety niepokalanego nie ma). A badanie cytotoksycznosci NK mialam umowione tak na styk na druga polowe cyklu. I teraz mi sie wszystko przesuwa i chyba musze poprosic o inny termin badania (czyli znow pewnie czekac kolejne tygodnie)...

@dżoasia @tamiza @waleczna nieustajace kciuki za Was. Mysle o Was i wysylam pozytywne bezglutenowe fluidy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana czy tylko ja mam taką zgage od wczoraj caly czas nie wiem czym jest to spowodowane ale co ja mam zrobić aby jej nie mieć a i jeszcze może któraś wstawić te zdjęcie co sie dzieje z zarodkiem 5 domowym po transferze kiedy beta zaczyna się produkować kiedy wgryzac jak bym mogła prosić
Kochana, zarowno bol plecow, jak i zgaga to objawy ciazowe [emoji4] badz dobrej mysli!

Czyli Masz zorganizowany dzień , wrecz zajęta kazda jego minute;) cudne Te Twoje Maleństwa napatrzec się nie mogę[emoji173]
Zajęć jest bardzo dużo Ale zdziwię Cie-mam czas żeby raz niekiedy zajrzeć na fb, bb i obejrzeć serial który nagrałam kilka.dni wcześniej. Na prawdę niejednej matce jedynaka życzę takiego spokoju jaki ja mam z blizniakami

[emoji127]Piotruś i Oleńka 28.09.2017

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny. Nadrabiam Was caly dzien ale pieke bezglutenowa babke i juz nie mam sil.
Gratuluje @marg88 i @Anglead!!

Ja mam chwilowy dol.
@ sie spoznia (testy robione wiec niestety niepokalanego nie ma). A badanie cytotoksycznosci NK mialam umowione tak na styk na druga polowe cyklu. I teraz mi sie wszystko przesuwa i chyba musze poprosic o inny termin badania (czyli znow pewnie czekac kolejne tygodnie)...

@dżoasia @tamiza @waleczna nieustajace kciuki za Was. Mysle o Was i wysylam pozytywne bezglutenowe fluidy.

Tak to zawsze jest jak sobie czlowiek.cos zaplanuje ale ja to badanie robilam.bodajze 3 razy i zapisywalam.sie na pierwszy wolny termin niezaleznie od dc a robilam je na zlecenie Sydora w tedy

U mnie jajka juz gotowe. W tym roku farbowane czerwona kapusta.
0bf51e43b4e3fd794507922932bb807e.jpg
71f1e4f8581e9c8252bff589500d3489.jpg

Z racji tego że u nas w kościele swieca koszyczki !:oo: Zastanawiam się czym sie będziemy dzielić przy stole :errr:
Jakieś pomysły ?
Nigdy nie wyjadalas wikliny ż koszyka? Serio? Haha Wasz ksiądz ma fantazję
Ja w tym roku, w związku z czarnym protestem itd zastanawiałam się czy iść ze swieconka i nie podjęłam jeszcze decyzji...

Nigdy nie wyjadalas wikliny ż koszyka? Serio? Haha Wasz ksiądz ma fantazję
Ja w tym roku, w związku z czarnym protestem itd zastanawiałam się czy iść ze swieconka i nie podjęłam jeszcze decyzji...

My juz nie chodzimy od kilku lat. Bardzo mi nie po drodze z kk

Ale mowisz powaznie?? Bo jak tak to zaraz po Swietach lece [emoji6]

Śmiało możesz lecieć jak miałam wrażenie że lewituje nad łóżkiem chociaż masażysta twierdzi że jestem hardcorows kobieta bo robił mi ramiona i barki najpierw powieziowke a potem bańka chińska a ja z bólu nic nie drgnelam, a mówił że nie jeden facet by się darł z bólu;)

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana, zarowno bol plecow, jak i zgaga to objawy ciazowe [emoji4] badz dobrej mysli!

Jestem dobrej myśli czuje się inacej niż przy pirwszym transferze teraz bolą mnie plecy od wczoraj brzuch dzisiaj pobolewal tak dziwnie i ta zgaga jak nie wiem pół dnia ja miałam ale co ma byc to będzie; ) wierzę ze Babel tam jest i już na zawsze zostanie i za 9 miesięcy będą mogła to tulić; )

Do góry