reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki:-) :)
Dzisiaj poszłam sobie do hematologa(byłam do niego umówiona pod koniec kwietnia a mega zależało mi żeby pójś wcześniej)
Powiem Wam że naprawdę super lekarz(pewnie dlatego takie kolejki do niego)
A poszłam ze względu na mój niedobór białka S , kazał zrobić badania(m.in powtorzyć badanie białka i jeszcze jakieś inne i mam do niego wrócić z wynikami, ale powiedział że zapewne przed jak i po transferze będe musiała brać leki ale jakie to on mi powie po wynikach.
Teraz tylko do przodu:biggrin2:

Będzie mi podawać firma obwoźnych pielęgniarzy. Myśle ze specjalizują się w podawaniu kroplówek na kaca. Mam skierowanie i recepty od Paśnika. Ale koleś co ze mną rozmawiał w ogóle się nie pytał o to czy mam papier. Pytał się czy mam lek, receptę. Ja się sama upewniłem ze z moimi papierami problemu nie będzie z podaniem.

Lek z recepty 30 zł, sol fizjo 5zl kroplówka 80 jeśli się umawiam na podłączenie w domu a potem podjada odłączyć bez siedzenia ze mna
Bardzo fajna opcja [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Popieram.Juz nie moge sie doczekac az Biedroneczke poznam osobiscie w sobote kilejna zreszta Was wszustkie cala 10tke. Mam nadzieje ze wszystkie bedziecie. Bede blizej terminu wysylala wiadomosci priv i prosba o potwierdzenie ostateczne zebym wiedziala na ile osob stolik rezerwowac.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze sie spotykacie [emoji4]

W pierwszej ciazy ok 11 tc wyszly wady u plodu. Wiec skierowania na prenatalne-prenatalne wyszly zle wiec amniopunkcja. Ta potwierdzila mutacje u plodu. Po przerwaniu ciazy zrobilismy kariotypy i u meza wyszly bledy. W drugiej ciazy z racji obciazenia genetycznego ten sam protokol no i znowu zonk. Stad decyzja o Ivf i badaniu genetycznym zarodkow zeby miec wiekszy % szans na zdrowe dziecko. Dalej bedzie amniopunkcja gdzyz to badanie zarodkow nie daje 100 % pewnosci.
Rozumiem. To Kochana trzymam jeszcze mocniej kciuki, zeby wyszlo wszystko w porzadku![emoji173] [emoji173]
Bedzie dobrze, musi byc [emoji8]

reklama
Moja kochana encyklopedio wiedzy czy 2 dni po transferze mogę zrobić sobie pazurki hybrydowe sama ?;) oczywiście nie odrazu dwie ręce tak na raty ??? Co o tym sądzicie
Ja generalnie jestem przeciwna hybrydom, szczegolnie w ciazy, ale to takie moje zboczenie zawodowe i pewnie jestem przewrazliwiona [emoji6]

Do góry