reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki:-) :)
Dzisiaj poszłam sobie do hematologa(byłam do niego umówiona pod koniec kwietnia a mega zależało mi żeby pójś wcześniej)
Powiem Wam że naprawdę super lekarz(pewnie dlatego takie kolejki do niego)
A poszłam ze względu na mój niedobór białka S , kazał zrobić badania(m.in powtorzyć badanie białka i jeszcze jakieś inne i mam do niego wrócić z wynikami, ale powiedział że zapewne przed jak i po transferze będe musiała brać leki ale jakie to on mi powie po wynikach.
Teraz tylko do przodu:biggrin2:

Będzie mi podawać firma obwoźnych pielęgniarzy. Myśle ze specjalizują się w podawaniu kroplówek na kaca. Mam skierowanie i recepty od Paśnika. Ale koleś co ze mną rozmawiał w ogóle się nie pytał o to czy mam papier. Pytał się czy mam lek, receptę. Ja się sama upewniłem ze z moimi papierami problemu nie będzie z podaniem.

Lek z recepty 30 zł, sol fizjo 5zl kroplówka 80 jeśli się umawiam na podłączenie w domu a potem podjada odłączyć bez siedzenia ze mna
Bardzo fajna opcja [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Popieram.Juz nie moge sie doczekac az Biedroneczke poznam osobiscie w sobote kilejna zreszta Was wszustkie cala 10tke. Mam nadzieje ze wszystkie bedziecie. Bede blizej terminu wysylala wiadomosci priv i prosba o potwierdzenie ostateczne zebym wiedziala na ile osob stolik rezerwowac.

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Super ze sie spotykacie [emoji4]

W pierwszej ciazy ok 11 tc wyszly wady u plodu. Wiec skierowania na prenatalne-prenatalne wyszly zle wiec amniopunkcja. Ta potwierdzila mutacje u plodu. Po przerwaniu ciazy zrobilismy kariotypy i u meza wyszly bledy. W drugiej ciazy z racji obciazenia genetycznego ten sam protokol no i znowu zonk. Stad decyzja o Ivf i badaniu genetycznym zarodkow zeby miec wiekszy % szans na zdrowe dziecko. Dalej bedzie amniopunkcja gdzyz to badanie zarodkow nie daje 100 % pewnosci.
Rozumiem. To Kochana trzymam jeszcze mocniej kciuki, zeby wyszlo wszystko w porzadku![emoji173] [emoji173]
Bedzie dobrze, musi byc [emoji8]

reklama
Moja kochana encyklopedio wiedzy czy 2 dni po transferze mogę zrobić sobie pazurki hybrydowe sama ?;) oczywiście nie odrazu dwie ręce tak na raty ??? Co o tym sądzicie
Ja generalnie jestem przeciwna hybrydom, szczegolnie w ciazy, ale to takie moje zboczenie zawodowe i pewnie jestem przewrazliwiona [emoji6]

Do góry