Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
A my sie witamy z ciotkami z forum, najbardziej wywalczona fasola na swiecie
Cudowna . Ciotki już Ja uwielbiają.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A my sie witamy z ciotkami z forum, najbardziej wywalczona fasola na swiecie
No to tak: lepsza (moim osobistym zdaniem) jest gryczana palona, pieczary podsmazyc nie na oleju a na masle (wtedy po wystygnieciu maslo zastygnie i bedzie sie lepiej kroil) no i dodalabym 1-2 jajca, zeby sie nie kruszyl, no i z przypraw jak pieczarki to koniecznie pieprz ziolowyPoerwszy raz bede robic.
Moze Dzoasia zerknie czy takiego przepisu uzywaja w pracy[emoji16]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam clexan i Acard dwa razy dziennie. Co lekarz to inna opiniaZ tego co wiem nie wolno mieszac acardu z clexane, kiedys ten temat juz tutaj sie przewijal. Moze sie myle, przedyskutuj to z lekarzem zanim cos sie stanie.
Dziewczynki bo mi głupio że wy taaaakie gospodynie a ja jeszcze nic nie zrobiłamło jesssu biorę się za ciadteczka miss.A ostatnio opowiadałam Wam o robieniu słoików z zupami :-) dzisiaj żurek w roli głównej Zobacz załącznik 844092
No wlasnie duzo lasek tu ma heparyne z rana a acard wieczorem. Na watku o poronieniach tez... wiec tym sie sugerowalam...Ja mam clexan i Acard dwa razy dziennie. Co lekarz to inna opinia
No właśnie to czekanie czuje cos to sie z jednej strony ciesze bo "cos sie dzieje" ale z drugiej sie martwie bo to moze zly objaw, kolejnego dnia człkowicie zwyczajnie sie czuje i tez sie martwie czy to aby dobrze.. także kobiecie po transferze chyba trudno dogodzic [emoji23]Ja przy ostatnim transferze blastki robiłam test 5dpt popołudniu i wyszedł pozytywny, ale nie polecam tego... Niby wmawiamy sobie, że to wcześnie i jak test wyjdzie negatywny to nie będziemy się przejmować, ale w rzeczywistości jest inaczej. Nie warto się stresować niepotrzebnie. Szkoda, że na wynik bety musualabys tyle czekać, bo to najlepsza opcja.
Ja mam to i to rano i wieczorem więc chyba sporo tegoNo wlasnie duzo lasek tu ma heparyne z rana a acard wieczorem. Na watku o poronieniach tez... wiec tym sie sugerowalam...
Rosnie ok 2 mm dziennie, w mojej klinice musialy miec 20-22mm do punkcji, nie wiem dlaczego to przerywac chca , szkoda
O curwa, ja myslalam ze ty tylko hepaaryne masz 2x dziennie a dr ci acard tez 2x kazal.brc? No to faktycznie sporo... ale robilas krzepliwosc to moze tam go cos niepokoi?Ja mam to i to rano i wieczorem więc chyba sporo tego
Potem foto chcemy!Dziewczynki bo mi głupio że wy taaaakie gospodynie a ja jeszcze nic nie zrobiłamło jesssu biorę się za ciadteczka miss.