reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedział ze to zależy od mojego lekarza prowadzącego zwiększyć acard ??? Do 2x75 czy brać raz dziennie ??? Bo teraz nie mogę zacząć brać clexane prawda ?
Mozesz zaczac clexan wlasnie od potwierdzenia ciazy niektorzy tak wlaczaja jesli nie byl przepisany wczesniej. A z acardem zostalabym na 1 tabl

Ja sie na acardzie nie znam, sama teraz zaczelam lykac na wlasna reke. Czy zwiekszyc? Nie wiem, niektore dziewczyny biora dawke 150. A clexane oczywiscie ze jesli lekarz zaleci to mozesz wlaczyc teraz.
Z tego co wiem nie wolno mieszac acardu z clexane, kiedys ten temat juz tutaj sie przewijal. Moze sie myle, przedyskutuj to z lekarzem zanim cos sie stanie.

reklama
Z natury jestem cierpliwa i nie spodziewałam się że tak mi się odmieni w "tym" czekaniu;) transfer w pt miałam. Tak sobie mysle jak jutro pojde na bete to pewnie nie przywiozą mi wyniku popoludniu (labo oddzielnie u mnie w przychodni) wiec bedzie dopiero po swietach we wtorek a wtedy to juz tylko dwa dni do tej wyczekiwanej bety;) wiec chyba zrobie sobie jutro rano tego sikańca[emoji12]

Ja przy ostatnim transferze blastki robiłam test 5dpt popołudniu i wyszedł pozytywny, ale nie polecam tego... Niby wmawiamy sobie, że to wcześnie i jak test wyjdzie negatywny to nie będziemy się przejmować, ale w rzeczywistości jest inaczej. Nie warto się stresować niepotrzebnie. Szkoda, że na wynik bety musualabys tyle czekać, bo to najlepsza opcja.

Do góry