reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moze zmien lekarza? Acard bierz caly czas, glocko to pewnie tez do konca. Z encortonu pewnie ok 12-16tyg bedziesz schodzic. A Pasnik nie.mogl ci wypisac recepty.na clexane?
Powiedział ze to zależy od mojego lekarza prowadzącego zwiększyć acard ??? Do 2x75 czy brać raz dziennie ??? Bo teraz nie mogę zacząć brać clexane prawda ?

reklama
Powiedział ze to zależy od mojego lekarza prowadzącego zwiększyć acard ??? Do 2x75 czy brać raz dziennie ??? Bo teraz nie mogę zacząć brać clexane prawda ?
Ja sie na acardzie nie znam, sama teraz zaczelam lykac na wlasna reke. Czy zwiekszyc? Nie wiem, niektore dziewczyny biora dawke 150. A clexane oczywiscie ze jesli lekarz zaleci to mozesz wlaczyc teraz.

Gosia , wiesz jak wygladal moj ostatni transfer... 38,5 temp, zapalenie krtani, struny glosowe w ropie, nie moglam wydobyc z siebie slowa ,szlam na transfer biorac wczesniej ibuprofem 800 zeby zbic temp. Od pani doktor dostalam silne antybiotyki i jeszcze tydz zdychalam, pomijajac fakt ze w tym stanie 700 km do domu jechalam. Zyje i po raz pierwszy jestem tak daleko w ciazy. Nie polecam tego nikomu , ale mi to na zle nie wyszlo.
Ojojoj no to ladnie cie rozlozylo ale jak widac dalo to najlepszy skutek w postaci pieknej fasoliny i to jest najwazniejsze ❤❤

Hello czy u Was tez dzis pada snieg i tak wieje?? Masakra. Ja dzis biore sie za pasztet z pieczarek
emoji4.png

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

A przepis podasz na ten pasztet z pieczarek ?

Pytanie z innej beczki .... uda u transfer 9dpt 381 beta ale.... mając podwyższone komórki Nk , IO, mutacje mthfr ta najbardziej pospolita a/C jakie leki będę musiała brać cała ciąże ... tzn tak biorę glukophage , encorton a i acard ale acard sama sobie zaczęłam brać sporo prEd transferem .... bo lekarz nie chciał mi dać clexane .... i pytanie czy da mi teraz ??? Czy nie ? Boje się poronienia :( przy tej mutacji.....
Powiedz ze chcesz dla wlasnego spokoju zeby sie nie denerwowac. A jak nedzie cos mowil to powiedz ze co mu zalezy skoro i tak bedziesz placic 100%

reklama
Do góry