reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Clexane jest preciwzakrzepowe , acard rozrzedza krew chyba dlatego bierze sie to w odstepach , clexane na pewno wieczorem, jest medycznie udowodnione , ze branie tego leku za dnia dziala jak placebo. Kiedys tu artykul wrzucalam❤️
Jak nie urok to sraczka ;) ja o heparynie nie slyszalam, ale gdzies czytalam ze jak acard to wieczorem. I tak jak dziewczyny, biore acard wieczor a heparyne rano. Trudbno, jak beta bedzie pozytywna to sie bede wtedy "martwic";)

reklama
Moj rocznik;)ale nasza dawczyni 25 latka , wiec mi to lata:)mam 3 lekarzy i kazdy inaczej liczy ogolnie pomiedzy 6a7 tygodniem:)

To moje wyglada tak samo tylko czarna dziura zamiast jaja ;))
Przepraszam ze pytam ale koleżanka 77 i jest w kropce.
Trzymam kciuki za maleństwo!!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

To moje wyglada tak samo tylko czarna dziura zamiast jaja ;))
Przepraszam ze pytam ale koleżanka 77 i jest w kropce.
Trzymam kciuki za maleństwo!!!!

Wiem , moje tak w grudniu wygladalo:(tez bylo puste.Na szczescie nie zdarza sie to raz po razie, wiec to juz jakies dobre wiesci. Walcz kochana:)

Dziewczyny zrobiłam sobie rosół i dałam z jedną dużą łyżkę lubczyku suszonego z torebki zapomnialam ze nie można nic się chyba mi nie stanie com ???

W Invimed Wrocław niestety trzeba płacić po raz kolejny za to mrożenie, ja nie wykorzystałam roku i miałam mieć zmrożone nowe zarodki ( niestety obumarły) ale poinformowano mnie, że jeśli będzie konieczne mrożenie to muszę znów zapłacić za rok 900zł. :frown:

Masakra jakaś :(

reklama
W klinice gdzie my podchodzilismy to Pani wyjaśniła że te pieniądze za mrożenie to jest proces przygotowania do mrożenie ale nie pamiętam ile zapłaciliśmy

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli mrożony kilka zarodków to faktycznie ma to sens, tzn ten koszt :) bo jak ja zamroziłam na dwa miesiące i miałabym później znów mrozić to będę niedługo bankrutem :D

Do góry