reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny dostałam znowu badanie od Pasnika i teraz już wiem,ze mogę się martwić bo badanie jest nie prawidłowe :( wiem,ze tam jest wszystko wyjaśnione ,ale czy któraś może mi powiedziec takim prostym językiem co to jest i czy rzeczywiście powinnam się zacząć martwić i zwalać winę na ten współczynnik ? Czy te wszystkie niepowodzenia są spowodowane tym badaniem?? Plissssss poratujcie bo już teraz to zaczynam faksował
Ten wynik moze utrudniac implantacje tak jak mthfr ale nie wyklucza jej. Mutacje wchodzace w sklad trombofilii sa batdziej niebezpieczne dla jego posiadacza. Moga prowadzic do poronien ale pamietaj moga nie musza.
Clexan od transferu i prawdopodobnie przez cala ciaze

reklama
1522252819-f4c5f9745a012302-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_2074.JPG
    IMG_2074.JPG
    98 KB · Wyświetleń: 73
Aaa dziewczyny zrobiłam dzisiaj głupotę podzwigalam trochę i siet podbrzusze czuję na maxaaaaa wziasc nospe?

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dobrze rozumiesz :) modlę się aby było wszystko dobrze....w piątek miałam mieć wizytę przed stymulacja :p byłam wczoraj u lekarza ale tak naprawdę to za tydzień będzie coś wiadomo bo teraz nic nie było widać. Byłam tak naprawdę w dzień spodziewamej @ , chociaż sam nie wiem bo ona różnie przychodzi ale ostatnio około 35-36 dni. A u Ciebie jak sytuacja wygląda ??
Czekam na drugie prenatalne i jeszcze nie wiem kto tam mieszka ale najwazniejsze by bylo zdrowe . To teraz trzymam kciuki cud musi trwac

reklama
Do góry