No to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyzowane nozki
reklama
tamiza
Fanka BB :)
@Iskra_82 aż sobie musiałam to sprawdzić!U mnie patrzył na fsh mówił ze ładnie spadło wiec się kwalifikuje żeby dostać refundację .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Faktycznie patrzą na FSH albo AMH!
@KaIno już widać że Twój lekarz jest spoko!
U większości dziewczyn pytają tylko o AMH
kontrolowana hiperstymulacja jajników u pacjentek w wieku poniżej 40 roku życia w celu uzyskania rozwoju mnogich pęcherzyków w programach wspomaganego rozrodu, rokujących uzyskanie prawidłowej odpowiedzi na stymulację jajeczkowania (hormon folikulotropowy – FSH poniżej 15 mlU/ml w 2-3 dniu cyklu lub hormon antymüllerowski – AMH powyżej 0,7 ng/ml (wg II standardu), u których nie stwierdza się wcześniejszych, niedostatecznych odpowiedzi na stymulację owulacji oraz bez nawracających poronień
z tym samym partnerem – refundacja do 3 cykli;
Tak bo prezeska z ktora rozmawialam zapewne jest lewa [emoji16]Mysle ze piekne oczy i urok osobisty ci pomogly
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
KaIno
@Iskra_82 aż sobie musiałam to sprawdzić!
kontrolowana hiperstymulacja jajników u pacjentek w wieku poniżej 40 roku życia w celu uzyskania rozwoju mnogich pęcherzyków w programach wspomaganego rozrodu, rokujących uzyskanie prawidłowej odpowiedzi na stymulację jajeczkowania (hormon folikulotropowy – FSH poniżej 15 mlU/ml w 2-3 dniu cyklu lub hormon antymüllerowski – AMH powyżej 0,7 ng/ml (wg II standardu), u których nie stwierdza się wcześniejszych, niedostatecznych odpowiedzi na stymulację owulacji oraz bez nawracających poronień
Także widzisz , dobrze jest wymienić zdanie z innymi i poczytać ... dzięki temu możemy wiedzieć co nam siw naprawdę należy bo zadkosvia jest żeby lekarz sam to powiedział.
Oby siw nie zmienił mój doktorek [emoji6]
Margit2018
Tamiza jesteś niezastąpiona@Iskra_82 aż sobie musiałam to sprawdzić!
Dzoekuje tylko poprzednie porażki ciągle gdzieś w głowie z tyłu siedzą włączam pozytywne myślenie jednak chwilami ciężko bo niepokój powraca. Odpoczywam tyle ile mogę...jedno jest pewne będę miała w oknach firanke zrobioną przez pająkiBardzo się cieszę i gratuluje! Wiem jak bardzo pragnęłas tego Maluszka! Teraz pozostaje wypoczywanie i oczekiwanie! Trzymam kciuki! [emoji110]
KaIno
No to juz po. ryzyka wyszly jedno powyzej 12000 a reszta 20000... amniopunkcje robie 17.04. wg lekarza ladnie to wyglada ale ka jestem ciezkim przypadkiem. Nifty niestety u nas moze nie wyjsc.... a tylko amnio da miarodajny wynik. a co nosze pod sercem to jeszcze tajemnica mojej dzidzi bo lekarz stwierdzil ze slabo bylo widac przez skrzyzowane nozki
Nie znam się na tym zupełnie ale jakby nie było nie ma co się zamartwiać . Trzeba być dobrej myśli ze finał finałów będzie dobry .
Ja właśnie jestem w drodze do domu najgorzej to boje sis piardnac hehee ale dwa razy musiałam trochę sie napia brzuch ale no samo poszło hehehe pospalam godzinę w szpitalu i pośpię jeszcze w domu bo tak sie spac chce potrzebuje tego wypoczynku no i dwa razy kaszlnelam ale chyba mi sie nic nie stanie comKochana lezr ile chce - nie wstaje na sile ani tez na sile nie leze. Czytam ksiazki, ugotuje obiad, wczoraj bylam na zakupach - robie to na co mam ochote dzisiaj sie zabralam za jakies ciasto na swieta, ale robie to tez etapami - chwila roboty, chwila przerwy. A pi transferze wrocilam samochodem, maz mnie przywiozl. Ale jechal jak z jajkiem za kazde szybsze najechanie na dziure mu sie obrywalo
ewelin85
Oj czy ja dobrze rozumiem jednak naturalsik sie przytrafił. Super gratuluje teraz tylko pozytywne myślenie i bedzie ok.Dzoekuje tylko poprzednie porażki ciągle gdzieś w głowie z tyłu siedzą włączam pozytywne myślenie jednak chwilami ciężko bo niepokój powraca. Odpoczywam tyle ile mogę...jedno jest pewne będę miała w oknach firanke zrobioną przez pająki
reklama
tamiza
Ja? Chyba żartujeszTamiza jesteś niezastąpiona
Podziel się: