reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny musze sie pochwalic chociaz to temat z innej beczki..Te ktore sa tu dluzej wiedza ze ja po nerwicy po kilkunastuletniej pracy w korppracjach na kierowniczych stanowiskach z deprwsja i ze szukalam pracy. I moje marzenie sie spelnilo!!!! Dostalam prace w fundacji!!! Boze jak sie ciesze[emoji16] w koncu moja praca bedzie miala sens a nie tylko wynik wynik i zwalnianie ludzi..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje:biggrin2:
W fundacji też niby trzeba robić wynik, ale bez bata za plecami, z przyjemnością dla ludzi naprawdę potrzebujacych, a nie dla chorych ambicji prezesika, który nasra na podwłapnego dla kaprysu.
Życzę powodzenia i sukcesów na nowym stanowisku:)

reklama
Gratulacje:biggrin2:
W fundacji też niby trzeba robić wynik, ale bez bata za plecami, z przyjemnością dla ludzi naprawdę potrzebujacych, a nie dla chorych ambicji prezesika, który nasra na podwłapnego dla kaprysu.
Życzę powodzenia i sukcesów na nowym stanowisku:)
Dziekuje. Marzenia sie spelniaja. Bede wykonywala rzeczy gdzie nie mam doswiadczenia wiec tym bardziej sie ciesze ze siecudalo. Teraz dzidzi jeszcze pragne.Tez wymodle[emoji16]

No hej ja już po podali 2AB za 10 dni test z krwi ;) @dżoasia kochana mam pytanie czy Ty po transferze jakąś więcej Leżysz jak sie zachowujesz jak wróciłaś do domu opowiadaj ??? Bo nie wiem jak mam się tym razem zachowywać
Kochana lezr ile chce - nie wstaje na sile ani tez na sile nie leze. Czytam ksiazki, ugotuje obiad, wczoraj bylam na zakupach - robie to na co mam ochote:) dzisiaj sie zabralam za jakies ciasto na swieta, ale robie to tez etapami - chwila roboty, chwila przerwy. A pi transferze wrocilam samochodem, maz mnie przywiozl. Ale jechal jak z jajkiem;) za kazde szybsze najechanie na dziure mu sie obrywalo;)

Dziekuje. Marzenia sie spelniaja. Bede wykonywala rzeczy gdzie nie mam doswiadczenia wiec tym bardziej sie ciesze ze siecudalo. Teraz dzidzi jeszcze pragne.Tez wymodle[emoji16]

Anett super extra, czadooowo!!! A co to za fundacja? Czym dokladnie bedziesz sie zajmowac? :)

reklama
Do góry