reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No to trzymaj się tego lekarza bo inny by Ci na zniżkę nie wystawił.

Tak myślisz ?? Ten powiedział ze kwalifikuje się żeby moc mieć refundowane wiec zrozumiałam to tak , xe jeśli się należy to „ łaski „ nie robią ze wypiszą zniżkę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No hej ja już po podali 2AB za 10 dni test z krwi ;) @dżoasia kochana mam pytanie czy Ty po transferze jakąś więcej Leżysz jak sie zachowujesz jak wróciłaś do domu opowiadaj ??? Bo nie wiem jak mam się tym razem zachowywać

Ja żyłam normalnie bez zmian, tylko ja mam pracę łatwą za biurkiem ;)

Dziewczyny musze sie pochwalic chociaz to temat z innej beczki..Te ktore sa tu dluzej wiedza ze ja po nerwicy po kilkunastuletniej pracy w korppracjach na kierowniczych stanowiskach z deprwsja i ze szukalam pracy. I moje marzenie sie spelnilo!!!! Dostalam prace w fundacji!!! Boze jak sie ciesze[emoji16] w koncu moja praca bedzie miala sens a nie tylko wynik wynik i zwalnianie ludzi..

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć kochane
Nie zaglądałam tu sporo czasu .... jestem po crio moim 6 lub 7 bo się pogubiłam :( ..... nigdy nie miałam implantacji beta zawsze 0.....
Teraz w tym podejściu byłam po lekach imunopresyjnych od dr Pasnika No i 6dpt beta 43 moje szczęście nie dopisania miałam podane dwie blastki 4.2.2 i 3.2.3 .... ale wczoraj 7dpt dwie brązowe plamki na wkładce ... dziś rano 8dpt przeciagnelam papierem a na nim śluz taki brązowy zmieszany z luteina :( a dodam ze boki mnie brzuch a raczej jajniki jak na okres ;( beta kolejna dopiero jutro czy ktoś z was miał tak :( tak się boje ze znów t szczęście mnie ominęło .....
Te plamienie to moze byc implantacja kochana badz dobrej mysli bo tylu probach walki doczekalas sie pozytywnej bety. Pasikonik i jego leki normalnie cudotworca pamietam co przechodzilas nie raz i mocno trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze. Bole brzucha i ciagniecie to normalny objaw :*

Dziewczyny musze sie pochwalic chociaz to temat z innej beczki..Te ktore sa tu dluzej wiedza ze ja po nerwicy po kilkunastuletniej pracy w korppracjach na kierowniczych stanowiskach z deprwsja i ze szukalam pracy. I moje marzenie sie spelnilo!!!! Dostalam prace w fundacji!!! Boze jak sie ciesze[emoji16] w koncu moja praca bedzie miala sens a nie tylko wynik wynik i zwalnianie ludzi..

Gratulacje ❤❤❤ wiosna na forum sprzyja ❤ same dobre wiadomości:) oby tak dalej :)

Ja żyłam normalnie bez zmian, tylko ja mam pracę łatwą za biurkiem ;)

Ja za pierwszym razem wzięłam l4 az do bety, za drugim lekarka powiedziala ze jesli mi bardzo zalezy to wypisze mi na pierwsze 4 dni, bo ewentualnie one mogą mieć wpływ, troche inaczej to ujęła, ale chodzilo o to ze jesli dmuchac na zimne to akurat w tych pierwszych czterech dniach. Oczywiscie jeśli nie ma sie jakies okrutnie obciazajacej pracy. A teraz sama sie zastanawiam co zrobic po nastepnym transferze.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ale na początku ciekawy wątek poruszylas. Zdrowia!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dzisiaj w ogole taki dzien ze lepiej nie mowic. Zanioslam mocz do badania i po oplaceniu wszystkiego zapakowalam go z powrotem do torebki i wychodze . W ostatnim momencie babka mnie zawrocila . :) pojechalam do apteki wyjmuje recepty zeby wypisac neoparin i nie mam pieczatki ktora zostawilam w domu a po ktora specjalnie sie wrocilam a i tak mimo wszystko zostawilam . Masakra . Boje sie znow wyjsc po cokolwiek dzisiaj :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aneett cieszę się razem z tobą. Teraz tylko niech ci się uda i można będzie odsapnąć.

reklama
Do góry