KaIno
Fanka BB :)
Trzeba być ubezpieczonym w zusie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem [emoji846]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tetaz placilas calosc czy mialas refundowane?Dobre to by leki mieć choć triche taniej resztę sobie zapłacę sama. Putanie czy spełnię warunki [emoji29]
Kochaniutka to mykaj na jakies l4, lekarz powinien ci bez problemu wypisacDziś niw dam razy już .... jutro mam wolne ..... leżałam 4 dni po transferze
Ale u kalno jest amh malusienkie, ja bym chyba stawiala na duuze dawki...
Też tak myślę, mam stsosunkowo niski AMH, w styczniu na krotkim protokole z puregonem 275 ledwo mialam dwa slabe pecherzyki, a teraz z dlugim protokolem puregonem 150 i menogonem 150, mam juz 5 duzych i kilka malych. Napewno sporo zalezy od doboru leczenia, tylko szkoda ze te nieudane próby, kosztuja nas tak wiele. Dodatkowo od poltora miesiaca biore DHEA ale nie wiem czy to juz moglo miec faktyczny wplyw.No w takich skrajnych przypadkach to jest niestety loteria. Trzeba próbować różnych opcji aż się trafi na tą najlepszą.
Już nie, od czasu zmiany rządów. Program został wygaszony. ;(
A tetaz placilas calosc czy mialas refundowane?