walczaca o szczescie
Fanka BB :)
Póki co Amelia i Alicja ❤Pochwal sie jakie to typy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Póki co Amelia i Alicja ❤Pochwal sie jakie to typy
Kurczę, rok - wydaje sie dłuuugo, ale może jak raz dostaniecie dwójeczkę za jednym zamachem Byłoby cudownie! Będziemy trzymać kciuki!@Margit2018 i dziewczeta , byliśmy tydzień temu na rozmowie i zostawilismy dokumenty. Niestety, kurs dopiero za rok. Strasznie dużo par chętnych . Ma być 7 grup po 7 par. Trochę mi ta sytuacja skrzydła podcięła. Może dostaniemy dziecko, ale powyżej 4 roku życia . Mi się marzy dwulatek. Zadeklarowaliśmy rodzenstwo , to w tej sytuacji , mozemy dostac jedno starsze drugie np . dwuletnie.
Ale pięknie!' Dziewczyny rozwalacie system :-)) naturals za naturalsem. Jesteście wielkieHej kochane jeszcze nie moge ochłonąć....
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka ❤❤❤❤❤
Niech to szczęście trwa nadal!!!
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???
Dziewczyny wpadłam się pochwalic )
nie wiem czy mnie pamiętacie.. pisałam ze walczymy z azoospermia meza, co prawda nie mamy jeszcze wyników krwi a badań genetycznych jeszcze nie zrobiliśmy to juz zdecydowaliśmy ze będziemy adoptowac maluszka )) jutro jedziemy na ośrodka adopcyjnego tak bardzo się ciesze ze uszczęśliwimy jakies maleństwo.. ze damy mu dom, miłosc i wszystko czego zabrakłoby mu w bidulu.
Odkąd podjęliśmy tą decyzję to jakoś mi lzej na sercu.. czuję niesamowitą ulgę!
Będziemy badac męza i byc moze leczyc nie mniej jednak jakoś oboje nie jesteśmy przekonani co do na in vitro.. nie, nie ze względów katolickich ale jakoś tak ogólnie. Byc moze gdyby było to tańsze, byc moze gdyby szanse były 100%, byc moze gdyby nadal była refundacja.. nie wiem. Boję się rozczarowania ze się nie uda.. tłumacze to sobie ze za taką kasę to mozemy zabrac dzieciątko z Domu Dziecka na wakacje zycia których bez nas by byc moze nigdy nie doświadczył. A czy będę w stanie pokochac nie swoje dziecko? Mam wrazenie ze juz je kocham chociaz daleka droga do zobaczenia go
Stwierdzilismy ze moze zapisane nam by uszcześliwic dzieciaczka porzuconego niz spłodzenie dziecka..
Juz czuję się w ciązy adopcyjnej
Bez problemu dostałaś urlop? To no git majonezik Bier tego kropka i stresuj się razem ze mną i @tamiza, potem w czw dołącza do nas @waleczna i w sobote @limoncia1. Do tego @Malinka1989, która miała w sobote i armia betujących po świętach się uzbierałaNie dziękuję; ) nastawienie jest bardzo dobre jestem dobrze nastawiona i spokojna co ma byc to będzie wzięłam już dzisiaj na nic relanium więc będę spokojniutka jutro i od jutra urlopik 2 tyg
Gratulacje!! [emoji6] No to mamy święta pełne cudów i oby tak dalej!Hej kochane jeszcze nie moge ochłonąć....
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Niech to szczęście trwa nadal!!!
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???
Ojojoj to niefajnie trzymam kciuki zeby dalo sie wyregulowac wszystkie wyniki. I zaciskam mocno kciuki za pecherzyk i serduszko :*Już po wizycie...więc narazie nie ma pęcherzyka bo tp za wcześnie. Według lekarza beta dobra. Za tydzień na być widać pecherzyk. Tylko że wszystkie hormony sa do du... leków tyle co przy in vitro. A na dodatek endykrynologa muszę na gwalt znaleźć . TSH 4.23 progresteron tylko 13.17 i układ krzepnięcia też zły...
Bierz ale mozesz zaczac od 25 zeby nie bylo odrazu jakiejs jazdy. Bardziej zaszkodzisz dziecku jak nie wezmiesz niz jak wezmiesz. A jak sie boisz to szukaj na cito prywatnie edokrynologa. Chociaz w sumie jesli dostalas zaswiadczenie ze jestes w ciazy to w ciagu 7 dni musza przyjac cie na nfz. Dziwne ze ginekolog ci nie przepisal eutyroxuMusi być dobrze. Leki będę grzecznie brała a co będzie dalej to zobaczymy. A i jeszcze mam małego krwiaka więc leżeć trzeba !! Nie mam skąd wziąć tego lęku, mam znajomą aptekarke i pewnie by mi go dala ale wolałabym chyba sama tego nie brać...boję się ze zaszkodze malenstwu....