reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej kochane jeszcze nie moge ochłonąć....
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Niech to szczęście trwa nadal!!! :tak:
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć;-) ;)
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???
Woow! Gratuluję!!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki:-) :)
Dzisiaj mam już wyniki moich badań
I tak białko C w normie ale białko S wyszło 50.5 (norma 63.50 -149)nie wiem czy mam się tym martwić?

Dziewczyny ... dziś przede mną ciężki dzień pełen wrażeń . Do południa pogrzeb a później wizyta. Jadę dziś na monitoring . Miałam nic nie pisać żeby nie zapeszyć ale wiem ze będziecie ściskać kciuki za mnie . Strasznie się boje ...czuje ze czeka mnie rozczarowanie [emoji20].trzymajcie kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana a Ty czemu nic nie piszesz? Udało się coś zdziałać? Rosną jajki?

Dziewczyny ja jak weszłam o 11 do kuchni tak skończyła teraz zapas jedzonka twraz tylko będę kupywac warzywa i owoce i wodę;)
074b51408fc90963df01f5682064d549.jpg

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane jeszcze nie moge ochłonąć....
Czekalam na @ zeby zaczac stymulacje a tu taka niespodzianka ❤❤❤❤❤
Niech to szczęście trwa nadal!!! :tak:
A taki oto prezencik dostal mąż...mam nadzieję ze juz możemy sie cieszyć choć trudno w to uwierzyć;-) ;)
Juto mam jechac na betę i we wtorek do doktorka. Pytalam go czy mam jakies badania jesZcze robic i mowil mi ze nie ale cos mnie meczy...jak myslicie...zbadac progesteron...i cos w tym typie???
Cuda sie zdarzaja - Wy jestescie tego najlepszym przykladem :):). Super extra gratulacje:) zycze Ci zeby ten cud trwal 9 miesiecy :)

@Margit2018 i dziewczeta , byliśmy tydzień temu na rozmowie i zostawilismy dokumenty. Niestety, kurs dopiero za rok. Strasznie dużo par chętnych . Ma być 7 grup po 7 par. Trochę mi ta sytuacja skrzydła podcięła. Może dostaniemy dziecko, ale powyżej 4 roku życia . Mi się marzy dwulatek. Zadeklarowaliśmy rodzenstwo , to w tej sytuacji , mozemy dostac jedno starsze drugie np . dwuletnie.

reklama
Do góry