reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bez problemu dostałaś urlop? To no git majonezik ;) Bier tego kropka i stresuj się razem ze mną i @tamiza, potem w czw dołącza do nas @waleczna i w sobote @limoncia1. Do tego @Malinka1989, która miała w sobote i armia betujących po świętach się uzbierała :D
Bez problemu powiedziałam jej że przygotowuje sie do transferu i pracować ne mogę i czy da mi urlop czy mam wziąć l4 powiedziała że da urlop abym nie brała l4 abym cala wypłatę dostała bardzo fajnie do sprawy dostała nawet oszczędzali mnie wczoraj i dzisiaj lekkie rzeczy robiłam miło było jak wszyscy powodzenia życzyli mi i ze będzie dobrze ja planuje betke może 6 albo 7 hehe ;) A Ty którego kochana betujesz relanium bierzesz

Kochana byłam i tak jak czułam .... żadnych dobrych wiadomości
emoji20.png
emoji22.png
... tylko jeden pęcherzyk jest . Kazał mi zrobić estradiol i progesteron , w czwartek mam powtórzyć i zadecydujemy co dalej . Ale nie wiem co będzie .. tak naprawdę nawet o nic nie zapytałam bo brakło mi słów jak mnie zbadał . Załamana jestem .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana, jeden ale jest. Szczerze mowiac chyba poszlabym na calosc bedac na twoim miejscu. Niech go kluja i zapladniaja. Bedziesz miec pewnosc, ze robisz co mozesz. Jak nie wyjdzie to trudno, najwyzej rozwazysz kd, ale czesto wystarcza wlasnie tylko to jedno jajko:) a ty mialas kiedys iui? Ewentualnie z tym mozesz sprobowac...

Bez problemu powiedziałam jej że przygotowuje sie do transferu i pracować ne mogę i czy da mi urlop czy mam wziąć l4 powiedziała że da urlop abym nie brała l4 abym cala wypłatę dostała bardzo fajnie do sprawy dostała nawet oszczędzali mnie wczoraj i dzisiaj lekkie rzeczy robiłam miło było jak wszyscy powodzenia życzyli mi i ze będzie dobrze ja planuje betke może 6 albo 7 hehe ;) A Ty którego kochana betujesz relanium bierzesz
A Ty juz jestes na tym nowyn sklepie? Bo az milo.sie czyta ze masz takich fajnych ludzi w porównaniu z tymi wcześniejszymi.

Kochana byłam i tak jak czułam .... żadnych dobrych wiadomości [emoji20][emoji22]... tylko jeden pęcherzyk jest . Kazał mi zrobić estradiol i progesteron , w czwartek mam powtórzyć i zadecydujemy co dalej . Ale nie wiem co będzie .. tak naprawdę nawet o nic nie zapytałam bo brakło mi słów jak mnie zbadał . Załamana jestem .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A zwiekszal leki ?

Relanium wzielam przed transferem i druga tabl dzisiaj rano. W ogole jakims dziwnym trafem w ogole mnie brzuch nie boli a przy poprzednich 2 transferach juz ok 13-14dc mnie bolal okresowo. Nospy tez tylko 2 przed transferem wzielam i dzisiaj po 1 w poludnie i wieczorem. Ale to tak po prostu, bo jak to nie zazywac:p

reklama
Do góry