reklama
misis188
Fanka BB :)
Serducho już powinno byc. Ja mialam.25 dpt zarodka dwudniowego usg i bylo serduszkoHej
Jutro usg 4 tygodnie po transferze 5 dniowej blastki. Czy powinno juz byc widoczne serduszko?
Ogólnie jestem pelna nadziei i optymizmu, ale raz na jakis czas oblatuje mnie strach, że to puste jajo będzie...
malena100
Puste jajo zdarza się u kobiet, moje koleżanki (ciąże naturalne) też je miały. Ale kolejne ciążę były już prawidłowe i z niektorych są już dzieci
Moja pierwsza ciąża z 2015 to puste jajo. Bardzo się obawiam, że teraz po in vitro może czekać mnie to samo... nachodzą mnie takie myśli. Dziś 5 tydz. 2 dni ciąży a jakichkowiek objawów brak, wtedy też nagle ustały... Moje bóle które jeszcze niedawno miałam odeszły, cycki nie bolą, tylko jak je pogniotę to jakiś ból odczuwam. Moja beta rosła ale na poziomie 4 tygodnia, teraz mam wrażenie że już nic się tam nie dzieje. A wizyta dopiero 11 kwietnia, ehhh....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
misis188
Kochana u mnie objawy pojawily sie 7 tc dopiero-mdlosci. Spokojnie. Piersi mnie nie bolaly, czasem czulam ze sa ciężkie, teraz czasem czuje sutki ale to.juz 5miesiac. Dobrze bedzie❤Moja pierwsza ciąża z 2015 to puste jajo. Bardzo się obawiam, że teraz po in vitro może czekać mnie to samo... nachodzą mnie takie myśli. Dziś 5 tydz. 2 dni ciąży a jakichkowiek objawów brak, wtedy też nagle ustały... Moje bóle które jeszcze niedawno miałam odeszły, cycki nie bolą, tylko jak je pogniotę to jakiś ból odczuwam. Moja beta rosła ale na poziomie 4 tygodnia, teraz mam wrażenie że już nic się tam nie dzieje. A wizyta dopiero 11 kwietnia, ehhh....
redferrari
To jest właśnie wiosna tylko w stylu retro - taki dziś modny stylWitajcie Kochane!Niezmiennie codziennie :Miłego Dzionka
Ps.Gdzie ta Wiosna!!!
U mnie znowu dziś zniechecajaca szarzyzna,bleeeee...
malena100
Kochana u mnie objawy pojawily sie 7 tc dopiero-mdlosci. Spokojnie. Piersi mnie nie bolaly, czasem czulam ze sa ciężkie, teraz czasem czuje sutki ale to.juz 5miesiac. Dobrze bedzie[emoji173]
Ty jedyna dajesz ni tu nadzieję [emoji8][emoji8][emoji8]czytając Twoje posty czuję się „bezpieczniej” chyba ze względu na to, iż również miałaś podany dwudniowy zarodek [emoji173]️Dziękuję Ci ogromnie [emoji1317]
redferrari
muchy w nosie - a mówią, że XXI wiek i higiena na najwyższym poziomie od lat...[emoji11] zwazywszy na to jakie mam od wczoraj muchy w nosie i fochy bez powodu, to chyba faktycznie juz niedlugo nadejdzie @ [emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Agnieś191
Objawy nie są wyznacznikiem. Są kobiety, które nie mają objawów i ja do nich należałam. Dopiero ok 10 tyg straciłam apetyt i miałam migreny i to tyle. A w II trymestrze do teraz koszmarne zgagi które uniemożliwiają mi sen także nie narzekaj Beta wyszła to jesteś w ciąży i uwierz w to nie doszukuj się drugiego dnaMoja pierwsza ciąża z 2015 to puste jajo. Bardzo się obawiam, że teraz po in vitro może czekać mnie to samo... nachodzą mnie takie myśli. Dziś 5 tydz. 2 dni ciąży a jakichkowiek objawów brak, wtedy też nagle ustały... Moje bóle które jeszcze niedawno miałam odeszły, cycki nie bolą, tylko jak je pogniotę to jakiś ból odczuwam. Moja beta rosła ale na poziomie 4 tygodnia, teraz mam wrażenie że już nic się tam nie dzieje. A wizyta dopiero 11 kwietnia, ehhh....
misis188
Takich oszolomow jak ja wiecej tu jest na forumTy jedyna dajesz ni tu nadzieję [emoji8][emoji8][emoji8]czytając Twoje posty czuję się „bezpieczniej” chyba ze względu na to, iż również miałaś podany dwudniowy zarodek [emoji173]️Dziękuję Ci ogromnie [emoji1317]
Ale wiem ze my już jestesmy strasznie przewrazliwione i jak nic nie czujemy to panikujemy spokojnie, zaczniesz zygac to bedziesz wiedziala ze jestes w ciąży
reklama
redferrari
mówią, że jad węża działa wygładzająco na skórę może mąż-wąż dbał o Twoją cerę poprostu?Mój mnie kiedyś opluł przez sen, rano nic nie pamiętał [emoji849][emoji849]. A chrapacz z niego straszny, zwłaszcza jak jest zmęczony...
Podziel się: