Dzieki kochana!Bardzo sie ciesze!!! Dzieciaczek dal kopa w dupe temu zakichanemu krwiakowidzielny
jeszcze niech wykopie ta reszte zeby juz mamusia mogla zaczac cieszyć się ciąża❤

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki kochana!Bardzo sie ciesze!!! Dzieciaczek dal kopa w dupe temu zakichanemu krwiakowidzielny
jeszcze niech wykopie ta reszte zeby juz mamusia mogla zaczac cieszyć się ciąża❤
Wiem ale chodzilo mi o to ze mimo roznicy wieku nie udało mi sie uzyskac wielu zarodkow ale probowalam raz jeszcze i sie udalo zajsc w ciaze...to ciezkie decyzje niestety i musisz je podjac z pelnym przekonaniem o slusznosci@HopeFul87 kochana właśnie masz 30 lat , a ja dużo wiecej. Niestety
@missis88 dziekuje, ze pytasz. Jestem po wizycie. Jak jechałam to dostałam krwotoku czerwonego, podpaska przesiąkła, jak wpadłam do przychodni to do łazienki a tam porostu jakby ktos kran odkręcił!!! I wypadły 2 duże brązowe skrzepy. Weszłam do lekarza i jak mu powiedziałam to stwierdził „patrzymy...”. Dziecko ma sie świetnie.. 3,3 cm, tętno 160, 10 tydzien 2 doba, okazuje, sie ze dziecko wypchnęło 3/4 krwiaka... co ja przeżyłam. Teraz dalej leżenie i czekanie aż sie reszta opróżni.... mój przykład pokazuje ze wszystko moze sie dziać ...
Ja nie korzystalam z aplikatora[emoji3]Jestem już w domu po punkcji, 9 komórek udało się pobrać. Od dzisiaj Lutinus, i tak patrze że jest do tego aplikator, ale nie włożę tego w życiu chyba. Czy można za pomocą palca wsadzić tabletkę? Pomóżcie.... po punkcji boli mnie brzuch i trochę krwawie nadal. Czy któraś z Was też tak miała?
@ gosiaNie wiem jak w innych klinikach ale mi sie wydaje ze przy dawcy komorek jest tak.samo jak z nasieniem.ze masz ogolny zarys kto to jest, wyksztslcenie, wyglad, itp, itp. U nas w GC z tego co kojarze to dziewczyny tam tez maja dluga delote badan do zrobienia przed punkcja i raz mialam.punkcje w ten sam.dzien co dawczyni.
Dziewczęta - wam chodzi o adopcje zarodków , których para nie chciała , a ja o dawczyni jajeczek czyli jakeczka plus mój mażgosia ty tez zakrecona jak jaAsia pisze o kozystaniu z zamrozonych komorek ,ktorych jakas para nie chciala i oddala do adopcji.Mi sie dzisiaj nie dogadamy
za to chyba nie musisz placic tyle co ja za dawczynie?
![]()
Oby jak najmniej takich stresujacych sytuacji....lez i odpoczywaj bo po porodzie....hehehe juz nie pospisz [emoji16]@missis88 dziekuje, ze pytasz. Jestem po wizycie. Jak jechałam to dostałam krwotoku czerwonego, podpaska przesiąkła, jak wpadłam do przychodni to do łazienki a tam porostu jakby ktos kran odkręcił!!! I wypadły 2 duże brązowe skrzepy. Weszłam do lekarza i jak mu powiedziałam to stwierdził „patrzymy...”. Dziecko ma sie świetnie.. 3,3 cm, tętno 160, 10 tydzien 2 doba, okazuje, sie ze dziecko wypchnęło 3/4 krwiaka... co ja przeżyłam. Teraz dalej leżenie i czekanie aż sie reszta opróżni.... mój przykład pokazuje ze wszystko moze sie dziać ...
Dzieki,dokładnie oby szybko minęło...Te przeżycia musiały być straszne, dobrze że z Malenstwem wszystko dobrze. Waleczne jest. Oby te problemy jak najszybciej minęły i nadszedł czas spokojnego cieszenia się ciąża .
Ja tez pisalam o kd. Nie korzystalam.z tej opcji ale wydaje mi sie ze to nie jest tak ze pierwsze lepsze oocyty Ci zapladbiaja tylko Ty wybierasz z listy dawczyn@ gosia
Dziewczęta - wam chodzi o adopcje zarodków , których para nie chciała , a ja muwie o dawczyni jajeczek
Domyślam sie, ze z bliźniakami masz masę pracy ale i radości!!! Tak oby na tym koniec atrakcjiOby jak najmniej takich stresujacych sytuacji....lez i odpoczywaj bo po porodzie....hehehe juz nie pospisz [emoji16]
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Witaj@annemarie no właśnie nic mi poza starościa dolega . Za późno dorosłam do projekt matka - wszystko ok - my z tych ona może on może , a razem nie mogą - ot cała tajemnica. Własnie dlatego mysle o dk bo szanse małe z moim peselem ,