Dzieki kochana!Bardzo sie ciesze!!! Dzieciaczek dal kopa w dupe temu zakichanemu krwiakowi dzielny jeszcze niech wykopie ta reszte zeby juz mamusia mogla zaczac cieszyć się ciąża❤
reklama
HopeFul87
Fanka BB :)
Wiem ale chodzilo mi o to ze mimo roznicy wieku nie udało mi sie uzyskac wielu zarodkow ale probowalam raz jeszcze i sie udalo zajsc w ciaze...to ciezkie decyzje niestety i musisz je podjac z pelnym przekonaniem o slusznosci@HopeFul87 kochana właśnie masz 30 lat , a ja dużo wiecej. Niestety
Oczekiwanie2017
@missis88 dziekuje, ze pytasz. Jestem po wizycie. Jak jechałam to dostałam krwotoku czerwonego, podpaska przesiąkła, jak wpadłam do przychodni to do łazienki a tam porostu jakby ktos kran odkręcił!!! I wypadły 2 duże brązowe skrzepy. Weszłam do lekarza i jak mu powiedziałam to stwierdził „patrzymy...”. Dziecko ma sie świetnie.. 3,3 cm, tętno 160, 10 tydzien 2 doba, okazuje, sie ze dziecko wypchnęło 3/4 krwiaka... co ja przeżyłam. Teraz dalej leżenie i czekanie aż sie reszta opróżni.... mój przykład pokazuje ze wszystko moze sie dziać ...
Te przeżycia musiały być straszne, dobrze że z Malenstwem wszystko dobrze. Waleczne jest. Oby te problemy jak najszybciej minęły i nadszedł czas spokojnego cieszenia się ciąża .
anetka303
Ja nie korzystalam z aplikatora[emoji3]Jestem już w domu po punkcji, 9 komórek udało się pobrać. Od dzisiaj Lutinus, i tak patrze że jest do tego aplikator, ale nie włożę tego w życiu chyba. Czy można za pomocą palca wsadzić tabletkę? Pomóżcie.... po punkcji boli mnie brzuch i trochę krwawie nadal. Czy któraś z Was też tak miała?
[emoji127] Oleńka i Piotruś 28.09.2017
Agniecha1508
@ gosiaNie wiem jak w innych klinikach ale mi sie wydaje ze przy dawcy komorek jest tak.samo jak z nasieniem.ze masz ogolny zarys kto to jest, wyksztslcenie, wyglad, itp, itp. U nas w GC z tego co kojarze to dziewczyny tam tez maja dluga delote badan do zrobienia przed punkcja i raz mialam.punkcje w ten sam.dzien co dawczyni.
Dziewczęta - wam chodzi o adopcje zarodków , których para nie chciała , a ja o dawczyni jajeczek czyli jakeczka plus mój mażgosia ty tez zakrecona jak jaAsia pisze o kozystaniu z zamrozonych komorek ,ktorych jakas para nie chciala i oddala do adopcji.Mi sie dzisiaj nie dogadamyza to chyba nie musisz placic tyle co ja za dawczynie?
anetka303
Oby jak najmniej takich stresujacych sytuacji....lez i odpoczywaj bo po porodzie....hehehe juz nie pospisz [emoji16]@missis88 dziekuje, ze pytasz. Jestem po wizycie. Jak jechałam to dostałam krwotoku czerwonego, podpaska przesiąkła, jak wpadłam do przychodni to do łazienki a tam porostu jakby ktos kran odkręcił!!! I wypadły 2 duże brązowe skrzepy. Weszłam do lekarza i jak mu powiedziałam to stwierdził „patrzymy...”. Dziecko ma sie świetnie.. 3,3 cm, tętno 160, 10 tydzien 2 doba, okazuje, sie ze dziecko wypchnęło 3/4 krwiaka... co ja przeżyłam. Teraz dalej leżenie i czekanie aż sie reszta opróżni.... mój przykład pokazuje ze wszystko moze sie dziać ...
Dzieki,dokładnie oby szybko minęło...Te przeżycia musiały być straszne, dobrze że z Malenstwem wszystko dobrze. Waleczne jest. Oby te problemy jak najszybciej minęły i nadszedł czas spokojnego cieszenia się ciąża .
misis188
Ja tez pisalam o kd. Nie korzystalam.z tej opcji ale wydaje mi sie ze to nie jest tak ze pierwsze lepsze oocyty Ci zapladbiaja tylko Ty wybierasz z listy dawczyn@ gosia
Dziewczęta - wam chodzi o adopcje zarodków , których para nie chciała , a ja muwie o dawczyni jajeczek
Domyślam sie, ze z bliźniakami masz masę pracy ale i radości!!! Tak oby na tym koniec atrakcjiOby jak najmniej takich stresujacych sytuacji....lez i odpoczywaj bo po porodzie....hehehe juz nie pospisz [emoji16]
reklama
Witaj wtrace się do tematu. Zrobisz jak będziesz uważać ale dokładnie to przemysl abyś nie zalowala. Odnośnie dawczyni to są tam dane takie jak wygląd waga, kolor oczu itp....wiem bo oddałam nadmiar swoich komórek i takie dane wypelnialam, i wykształcenie bez określonej specjalizacji najważniejsze że dorosłaś do bycia mama...Ale jednak bioraccpod uwagę wiek i i wskaźnik amh to skłania do dawczyni. Jednak jeśli Wam sytuacja finansowa pozwala to próbuj jeszcze ze swoich a jeśli się nie uda to wtedy dawczyni. Ehh..trudne decyzje. Chociaż ja bym się nie zastanawiała raczej, nie miałam problemu z dastwem to tym bardziej bym chętnie wzięła czyjeś obyło by się bez punkcji i stymulacji...same plusy@annemarie no właśnie nic mi poza starościa dolega . Za późno dorosłam do projekt matka - wszystko ok - my z tych ona może on może , a razem nie mogą - ot cała tajemnica. Własnie dlatego mysle o dk bo szanse małe z moim peselem ,
Podziel się: