filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
@Koniczyna82 Dobre! Tylko wtrąciłabym jeszcze słowa: lewaczki, feministki, bruzda dotykowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana glowa do gory:* wiem co czujesz i nie trac wiaryBeta 0 [emoji22]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ser z wiaderka mowilam ze to przepis dla leniwychBede próbować ser ten z wiodra?? a jeszcze pytanko jedno. 50 min pieczemy ser i dodatkowo potem ok 15 min pianę??
Obym się tylko jeszcze dała radę toczyć :-) rooosne z dnia na dzień ;-)No oczywiście , że tak jak będzie cieplej to się spotykamy ! @walczaca o szczescie nie wywiniesz się
I będziemy szukać więcej dziewczyn żeby się spotkać w Warszawie ❤
Tak ser z wiaderka mowilam ze to przepis dla leniwych
Dokładnie tak sam ser 50 min a potem z pianą ok 15 min
Nie nie jestem z mojego obecnego „prowadzącego” ale jestem u niego bo są powody (takie dotyczące mnie) ze wystawia mi skierowanie jakie tylko może jak poproszę. Więcej na priv. Ale ostatnio byłam na lasy minut u młodej lekarki która bardzo mi się spodobała.A do którego ginekologa chodzicie w medi wawa? Jesteście zadowolone?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Chyba bym odpuściła zjazd, lezec plackiem nie musisz ale siedzenie na zajeciach i dojazd to chyba nie jest dobry pomysł ale zrobisz jak uwazasz :-)Dziewczyny jak myslicie przy krwiakach lezec czy nie lezec ? Jeden z lekazy powiedzial mi ze ze nie musze tylko sie oszczedzac a drugi ze lezec i mam dylemat. Robie podyplomowke i na weekend za tydzien czeka mnie siedzene 8h w lawce no oczywiscie z przerwami. I nie wiem co robic. W tygodniu lerze wstaje tylko do wc i ewentualnie zrobic jesc. Czasem wstawic pranie. Dodam ze jak zlapie mnie bol to jest bol i plamienie ale mam to od poczatku przez tego ktwiaka wiec juz nie panikuje. Nie wiem poprostu czy jechac na zjazd