Agniecha1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja osobiscie bym nie jechałaDziewczyny jak myslicie przy krwiakach lezec czy nie lezec ? Jeden z lekazy powiedzial mi ze ze nie musze tylko sie oszczedzac a drugi ze lezec i mam dylemat. Robie podyplomowke i na weekend za tydzien czeka mnie siedzene 8h w lawce no oczywiscie z przerwami. I nie wiem co robic. W tygodniu lerze wstaje tylko do wc i ewentualnie zrobic jesc. Czasem wstawic pranie. Dodam ze jak zlapie mnie bol to jest bol i plamienie ale mam to od poczatku przez tego ktwiaka wiec juz nie panikuje. Nie wiem poprostu czy jechac na zjazd
Huehue tez to widzialam ostatnioTrzeba żartować , aby nie zwariować - u mnie po teście ciaży nie było ,a nadwaga i owszem po następnym transferze jak nie wyjdzie - proszę przypomnijcie mi to Zobacz załącznik 842861 Zobacz załącznik 842861
Oglądałam [emoji173] śliczne zdrowe 3 jednojajowe dziewczynki[emoji7] płakałam...Ale jaja. Na Discovery leci właśnie program in vitro i jest tam babka, której przetransferowali 2 zarodki. Jeden się ewakuował a drugi podzielił na 3
Ps. Nawet w Rosji mają refundację, a to niby u nas cywilizacja
Jesli znajdziesz punkt pobran przy laboratorium to bedzie najszybciej. Ja robie w diagnostyce w szpitalu gdzie jest labo i wynik mam szybciutko, po 1,5-2hHej dziewczyny czy wiecie jakie labolatoria robią badania gdzie wyniki są najszybciej ? Najbliżej mam Vitalabo,Bruss i jeszcze jakies tylko nazw nie kojarze
Lutinusa mozna zastapic urtrogestanem (czeski odpowiednik) ja go biore, trzeba jechac po niego do czech ale sie oplaca gdyz cena za 1 opakowanie to ok 30 zl po przeliczeniu na zł.Hej, mam pytanie odnośnie leków. W poniedziałek kończy mi się lutinus i tu pytanie, czy można go zastąpić luteiną dopochwową? U mnie w mieście lutinus jest za 230 zł [emoji33]starcza mi go na tydzień, a do 12 tygodnia trzeba przyjmować. Czy Wy po transferze zmieniałyście leki, a nawet ich dawkowanie? Czy ten lutinus jest faktycznie nie do zastąpienia?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom