reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam sprawę. Może któraś z Was się orientuje jak to załatwić , jak wiecie pracuje w przedszkolu i jest tam sytuacja na która się patrzeć nie mogę.... i mówię dość najwyżej stracę pracę. Jest jedną mama która sama wychowuje dzieci i potrafi odebrać dziecko pod wpływem alkoholu z przedszkola...ja jako pomoc a nie nauczyciel prowadzący nie mam prawa głosu. Ale nie mogę na to patrzeć...a dzisiaj słyszałam jak ta mama uderzyła dziecko...poradzcie mi co robić ???

Tez pracuje z dziecmi nagraj to i do odpowiednich sluzb zglos ! Twoj obowiazek nas doroslych chronic dzieci. Nie chodzi od razu o odebranie praw bo pewnie dla tego dziecka ta matka jest calym swiatem ale niech chociaz dostanie kuratora i nie czuje sie ze wszystko jej wolno bo jej dziecko ! Czasem niektorzy potrzebuja bata nad glowa. Nie wiesz czy dziecko nie jest bite w domu czy nie jest pod wplywem caly czas itp. Obowiazek nas zglosic to !

reklama
Dziewczyny mam sprawę. Może któraś z Was się orientuje jak to załatwić , jak wiecie pracuje w przedszkolu i jest tam sytuacja na która się patrzeć nie mogę.... i mówię dość najwyżej stracę pracę. Jest jedną mama która sama wychowuje dzieci i potrafi odebrać dziecko pod wpływem alkoholu z przedszkola...ja jako pomoc a nie nauczyciel prowadzący nie mam prawa głosu. Ale nie mogę na to patrzeć...a dzisiaj słyszałam jak ta mama uderzyła dziecko...poradzcie mi co robić ???
Tylko i wyłącznie Mops i ewentualnie policja chociaż wiem że niby Mops zawiadamia policje

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Murawa nie chciałam cię zasmucić:frown: tak trochę z własnego doświadczenia widze jaka jest różnica między 28 lat a 38lat w stymulacji. Dlatego jak mantrę powtarzam jeżeli dziewczynki nie wychodzi naturalnie i macie siłę żeby przejść in vitro to nie odwlekajcie decyzji. Murawa z całych sił będę trzymać za ciebie kciuki, mam nadzieję że poprawisz statystykę.:-) :)

Pewnie,pewnie ;) A statystyki pewnie że poprawię-choćbym się miała zesra....:D

Ja też jestem za :im wcześniej tym lepiej;)

dyrektor nic nie wie bo Pani prowadząca grupę tylko się przygląda i obiecuję za następnym razem zareaguje. Ale w poniedziałek nie dam za wygraną i niech zacznie z tym.coś robić, przynajmniej porozmawiać z matką. Pokochałam tą małą istotę w przedszkolu, ona tak potrzebuje bliskości przytulania...a matka zachowuje się jak najgorsza s... :(

Bardzo ciężka sprawa, trzeba reagować. Myślałam, że nie wydaje się dziecka jak ktoś jest pod wpływem
:no:

reklama
Do góry