reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dyrektor nic nie wie bo Pani prowadząca grupę tylko się przygląda i obiecuję za następnym razem zareaguje. Ale w poniedziałek nie dam za wygraną i niech zacznie z tym.coś robić, przynajmniej porozmawiać z matką. Pokochałam tą małą istotę w przedszkolu, ona tak potrzebuje bliskości przytulania...a matka zachowuje się jak najgorsza s... :(
@marg88 lepiej zapobiegac niż leczyć. Zglos to gdzie$ i miejj czyste sumienie - bo nastepnym razem mama może uderzyć zamocno i tragedia będzie. Opieka mamę poobserwuje itd. , a ty bedziesz spała spokojnie

Dziewczyny mam sprawę. Może któraś z Was się orientuje jak to załatwić , jak wiecie pracuje w przedszkolu i jest tam sytuacja na która się patrzeć nie mogę.... i mówię dość najwyżej stracę pracę. Jest jedną mama która sama wychowuje dzieci i potrafi odebrać dziecko pod wpływem alkoholu z przedszkola...ja jako pomoc a nie nauczyciel prowadzący nie mam prawa głosu. Ale nie mogę na to patrzeć...a dzisiaj słyszałam jak ta mama uderzyła dziecko...poradzcie mi co robić ???
Zapytaj jakiegos wladnego ale tak oficjalnie - czy mozesz wydac dziecko nietrzezwemu opiekunowi? takiemu ktory na twoich oczach uderzyl to dziecko. Poczekaj na oficjalna odpowiedz. jesli ktos zacznie no wiesz ale no bo opinia itp to bym walnela ze jesli dojdzie do tragedii to policji te rozmowe przytoczę. a sama bym zadzwonila na policje anonimowo ze pijana kobieta prowadzi male dzievko na ulicy...

Ojoj, to odpoczywaj dużo :* mam nadzieję, że mąż cię we wszystkim wyręcza. Wiadomo co jest tego przyczyną? Samo z siebie tak się dzieje?

Przeczytałam internet oczywiście, jednym z czynników sprzyjającym jest inv, ale może się zdarzyć każdemu. Odpoczywam, leżę jak ostatni leń, czego nie lubię, ale to i tak może się skończyć w szpitalu..

reklama
Byłam dziś na becie, a ze była 17.50 a do 18 pobierają krew to pani mi powiedziała żebym nie robiła teraz bety bo największy poziom jest rano, na co jej odpowiedziałam, ze mi zależy na najniższym poziomie, pani się zamknęła i skierowała do pobrania :)
Nigdy wcześniej nie myślałam ze będę się cieszyła jak beta będzie wynosiła 0 i dopytywała kiedy dostanę wreszcie okres...
widzę ze dobra passa jest tu na forum, trzymam niezmiennie kciuki za Was wszystkie i mam nadzieje ze powoli będę do Was dołączać razem z innymi dziewczynami i wysokimi betami :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry