reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny mam sprawę. Może któraś z Was się orientuje jak to załatwić , jak wiecie pracuje w przedszkolu i jest tam sytuacja na która się patrzeć nie mogę.... i mówię dość najwyżej stracę pracę. Jest jedną mama która sama wychowuje dzieci i potrafi odebrać dziecko pod wpływem alkoholu z przedszkola...ja jako pomoc a nie nauczyciel prowadzący nie mam prawa głosu. Ale nie mogę na to patrzeć...a dzisiaj słyszałam jak ta mama uderzyła dziecko...poradzcie mi co robić ???

Bardzo skrótowo opisujesz sytuację, ale ja bym od razu mops powiadomiła. Dziwne, że tylko Ty reagujesz... :(((( dyrektor o tym wie?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, głupie pytanie, ale wiem że Wy pomożecie. Jeśli transfer był dwa tygodnie temu to ciąża ma 4 tygodnie bo dodaje się dwa tygodnie do daty transferu?

Bardzo skrótowo opisujesz sytuację, ale ja bym od razu mops powiadomiła. Dziwne, że tylko Ty reagujesz... :(((( dyrektor o tym wie?

dyrektor nic nie wie bo Pani prowadząca grupę tylko się przygląda i obiecuję za następnym razem zareaguje. Ale w poniedziałek nie dam za wygraną i niech zacznie z tym.coś robić, przynajmniej porozmawiać z matką. Pokochałam tą małą istotę w przedszkolu, ona tak potrzebuje bliskości przytulania...a matka zachowuje się jak najgorsza s... :(

Dziewczyny mam sprawę. Może któraś z Was się orientuje jak to załatwić , jak wiecie pracuje w przedszkolu i jest tam sytuacja na która się patrzeć nie mogę.... i mówię dość najwyżej stracę pracę. Jest jedną mama która sama wychowuje dzieci i potrafi odebrać dziecko pod wpływem alkoholu z przedszkola...ja jako pomoc a nie nauczyciel prowadzący nie mam prawa głosu. Ale nie mogę na to patrzeć...a dzisiaj słyszałam jak ta mama uderzyła dziecko...poradzcie mi co robić ???
Ja mysle ze powinnas poinformowac MOPS. U nas jest jeszcze miejski zarzad szkol i przedszkoli i ich tez można by poinformiwac

reklama
Hej, beta piękna [emoji1303][emoji5]gratuluje. U mnie dziś 16 dpt. Moja temp na szczęście nie przekracza 37 stopni-mierzę non stop [emoji5]może faktycznie takie uroki ciąży [emoji44]czytałam w internetach, że w początkowych tygodniach to całkiem normalne. Mój brzuszek jak dostanie nospe to jest z nim Ok. Wczoraj rozmawiałam z moją Panią doktor z Novum i powiedziała, że jak boli to brać nospe i leżeć. Nie chcę być „taka”, że ze wszystkim będę dzwonić do doktora czy jeździć na IP. Krwawienia ani żadnych plamień nie mam wiec chyba jest Ok.

Mnie tez bardzo bolal brzuch bralam nawet 8-10tabl nospy, zmienili mi na spasmoline i jak reka odjal, wtstarczyly 2tabl dziennie, zapytaj na wizycie moze tez by Ci przepisali

Do góry