reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mój Bejbik na dzisiejszej wizycie zawinął się w kłębuszek jak kot i spał jak zabity:) Jest zdrów jak ryba i na 100% pokazał że jest chłopakiem:) A waży tyle co pół kostki masła:) Moja kruszynka ❤
To dodatkowe jajuszka do swiecenia jak u mnie❤ jak moj M tylko wróci z pracy i bede miec sily to zaczynam zakupowe szalenstwo:) nie chce kupowac bez niego ale ciuszki sa już na allegro w koszyku:)

reklama
Czy po operacji udało Wam się zajsc w naturalną ciaze? Nasienie poprawiło się tak bardzo? U mojego męza nie ma ani jednego plemniczka :( operację miał w normalnym szpitalu czy w klinice gdzie refundował NFZ?

Nam niestety nie uda się zajść naturalnie bo problem leży po mojej stronie . Przed operacja miał robione badania i z nich wynikało ze jego nasienie nie jest nic warte , tak jakby był bezpłodny . Operacje miał na kasę chorych ale na wizyty chodził prywatnie do lekarza ( wiesz wtedy w szpitalu jest się lepiej traktowanym ) . Kiedy zaczęły się nasze problemy z zajściem i zaczwlismy jeździć do kliniki bezpłodności kazałam mu zrobić badania żeby pokazać naszemu lekarzowi ... stwierdził ze on nie widzi nic nie prawidłowego ze wszystko wporzadku z „żołnierzykami „[emoji6]czyli jak widać operacja dała efekt .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nam niestety nie uda się zajść naturalnie bo problem leży po mojej stronie . Przed operacja miał robione badania i z nich wynikało ze jego nasienie nie jest nic warte , tak jakby był bezpłodny . Operacje miał na kasę chorych ale na wizyty chodził prywatnie do lekarza ( wiesz wtedy w szpitalu jest się lepiej traktowanym ) . Kiedy zaczęły się nasze problemy z zajściem i zaczwlismy jeździć do kliniki bezpłodności kazałam mu zrobić badania żeby pokazać naszemu lekarzowi ... stwierdził ze on nie widzi nic nie prawidłowego ze wszystko wporzadku z „żołnierzykami „[emoji6]czyli jak widać operacja dała efekt .

No tak.. z tym ze u nas nie ma ich w ogóle :( lekarz powiedział ze jeszcze nie spotkał się z takim cudem by po operacji zylaków przy azoospermi pojawiły się plemniki. W sumie trochę dziwny ten lekarz.. gdy tylko zobaczył jądra mojego męza to stwierdził ze wyglądają na zdrowe duze jądra. A gdy się przyjzał to zobaczył zylaki... jak zrobimy wyniki krwi to chyba udamy się z nimi jeszcze do doktora Wolskiego do Warszawy.

@Kalno strasznie toksyczni są Twoi teściowie. Podziwiam za wyrozumiałość, bo ja bym albo się piekliła, albo unikała jak się da, co z kolei pewnie raniło by męża... Ciężkie to. No cóż, dbaj o siebie i swoją relację z mężem, by nie mieli na Was wpływu!

Dbam jak mogę . Jesteśmy raczej silnym związkiem i jak „te”problemy mas nie poróżniły to tymbatfziwj teściom się nie uda . Wiem xe to brutalne ale chyba zacznę ich uswiadamiac ze to nie ja jestem zależna od nich ale oni ode mnie . Jeśli nie dobrocią to może terapia szokowa na nich zadziała [emoji6]

No tak.. z tym ze u nas nie ma ich w ogóle :( lekarz powiedział ze jeszcze nie spotkał się z takim cudem by po operacji zylaków przy azoospermi pojawiły się plemniki. W sumie trochę dziwny ten lekarz.. gdy tylko zobaczył jądra mojego męza to stwierdził ze wyglądają na zdrowe duze jądra. A gdy się przyjzał to zobaczył zylaki... jak zrobimy wyniki krwi to chyba udamy się z nimi jeszcze do doktora Wolskiego do Warszawy.

No tez myśle ze warto by było skonsultować to z innym lekarzem , porobić hormony i co tam jesCze potrzeba . A po czym stwierdził ze to azoospermia?? Badalicie już coś ?

reklama
Do góry