reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej mój facet miał żylaki na jądrach i fakt jest taki że przez to miał bardzo słabe nasienie , operacja jak najbardziej na N F Z.po operacji powtórzył badania nasienia i nasz lekarz w klinice bezpłodności ze wszystko jest wporzadku . Także nie macie się co martwić tylko ość o działać bo napewno czuje ból przy najmniejszym wysiłku

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czy po operacji udało Wam się zajsc w naturalną ciaze? Nasienie poprawiło się tak bardzo? U mojego męza nie ma ani jednego plemniczka :( operację miał w normalnym szpitalu czy w klinice gdzie refundował NFZ?

reklama
@Kalno strasznie toksyczni są Twoi teściowie. Podziwiam za wyrozumiałość, bo ja bym albo się piekliła, albo unikała jak się da, co z kolei pewnie raniło by męża... Ciężkie to. No cóż, dbaj o siebie i swoją relację z mężem, by nie mieli na Was wpływu!

Czesc dziewczyny,

Bylismy wczoraj na wizycie u doktora Artura Pietrusy w Katowicach, maz ma zylaki na jądrach. Lekarz zauwazył je ju z gołym okiem a na usg były bardzo widoczne. Nie mniej jednak lekarz uwaza ze zylaki nie są powodem azoospermi.. ma rację? Zlecił badania hormonalne oraz dał skierowanie na operację zylaków. Jestem pełna obaw czy wyganiac meza na ten zabieg.. trochę się o tym naczytałam i opinie sa podzielone. Jak Wy uwazacie? Czy orientujecie się moze czy zabieg mozna wykonac w ramach NFZ? Spotkałyscie sie juz z tym ze po operacji zylaków azoospermia ustąpiła?
Mój też ma jakiegoś małego żylaka. Ale zrobił badanie nasienia już niejednokrotnie i plemniki są o prawidłowej budowie i ruchliwosci. A i ilość jest bardzo duża. Robił Twój mąż badanie nasienia?

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy po operacji udało Wam się zajsc w naturalną ciaze? Nasienie poprawiło się tak bardzo? U mojego męza nie ma ani jednego plemniczka :( operację miał w normalnym szpitalu czy w klinice gdzie refundował NFZ?
Ok, doczytalam. Wszystko zależy jaki jest stopień żylaka.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nawet nie śnie o myciu okien przez teściowa , dla mnie było by dużo gdyby chociaż raz zaprosiła nas na niedzielny obiad albo żeby choć herbate zrobiła jak przyjedziemy . A za każdym razem jeży tylko „ o Jezu ale mnie wszystko boli „ musiałabym posprzątać bo lekarza na domowa przyjedzie „ „ nie mam siły” a co by się nie pojechało to siedzi w fotelu przed tv .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Matrona, którą się trzeba opiekować. Ja pierdziu...nie daj się jej dziewczyno bo przepadniesz. Ja bym takiej unikała jak ognia.

Nie No nigdy nie pozwoliłam, krzyczę ze jak jest u mnie to ma siedziec i się gościć :D Ona sprząta zawodowo, pracuje za granicą, lubi to ale jak jest w Warszawie to ma urlop, ma swoje lata wiec ma odpoczywać.

Ale faktycznie niesamowita jest. Zagłaskała by mnie ;)

Ach...no to wszystko jasne. Moja mama ma taką koleżankę, która całe życie sprzątała za granicą. I jak przyjechała na parę dni do mojej mamy w odwiedziny to też tylko by sprzątała:D Zboczenie zawodowe :D

Ach...no to wszystko jasne. Moja mama ma taką koleżankę, która całe życie sprzątała za granicą. I jak przyjechała na parę dni do mojej mamy w odwiedziny to też tylko by sprzątała:D Zboczenie zawodowe :D
Dziewczynki podeślijcie te cudowne kobiety do mnie. Bo ja mam takiego lenia depresyjnego , że kotki z kurzu śpią wszedzie - nie tylko pod łóżkiem :crazy: dobrze że moja małżowina nie leniwa , bo byśmy brudem zarośli ihahihaha , a tu święta dużymi krokami nadchodzą:oo: dobrze , ze w pracy będę to bajzlu nie trza bedzie oglądać :rofl:

reklama
Do góry