reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mój Bejbik na dzisiejszej wizycie zawinął się w kłębuszek jak kot i spał jak zabity:) Jest zdrów jak ryba i na 100% pokazał że jest chłopakiem:) A waży tyle co pół kostki masła:) Moja kruszynka ❤
To dodatkowe jajuszka do swiecenia jak u mnie❤ jak moj M tylko wróci z pracy i bede miec sily to zaczynam zakupowe szalenstwo:) nie chce kupowac bez niego ale ciuszki sa już na allegro w koszyku:)

reklama
Czy po operacji udało Wam się zajsc w naturalną ciaze? Nasienie poprawiło się tak bardzo? U mojego męza nie ma ani jednego plemniczka :( operację miał w normalnym szpitalu czy w klinice gdzie refundował NFZ?

Nam niestety nie uda się zajść naturalnie bo problem leży po mojej stronie . Przed operacja miał robione badania i z nich wynikało ze jego nasienie nie jest nic warte , tak jakby był bezpłodny . Operacje miał na kasę chorych ale na wizyty chodził prywatnie do lekarza ( wiesz wtedy w szpitalu jest się lepiej traktowanym ) . Kiedy zaczęły się nasze problemy z zajściem i zaczwlismy jeździć do kliniki bezpłodności kazałam mu zrobić badania żeby pokazać naszemu lekarzowi ... stwierdził ze on nie widzi nic nie prawidłowego ze wszystko wporzadku z „żołnierzykami „[emoji6]czyli jak widać operacja dała efekt .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nam niestety nie uda się zajść naturalnie bo problem leży po mojej stronie . Przed operacja miał robione badania i z nich wynikało ze jego nasienie nie jest nic warte , tak jakby był bezpłodny . Operacje miał na kasę chorych ale na wizyty chodził prywatnie do lekarza ( wiesz wtedy w szpitalu jest się lepiej traktowanym ) . Kiedy zaczęły się nasze problemy z zajściem i zaczwlismy jeździć do kliniki bezpłodności kazałam mu zrobić badania żeby pokazać naszemu lekarzowi ... stwierdził ze on nie widzi nic nie prawidłowego ze wszystko wporzadku z „żołnierzykami „[emoji6]czyli jak widać operacja dała efekt .

No tak.. z tym ze u nas nie ma ich w ogóle :( lekarz powiedział ze jeszcze nie spotkał się z takim cudem by po operacji zylaków przy azoospermi pojawiły się plemniki. W sumie trochę dziwny ten lekarz.. gdy tylko zobaczył jądra mojego męza to stwierdził ze wyglądają na zdrowe duze jądra. A gdy się przyjzał to zobaczył zylaki... jak zrobimy wyniki krwi to chyba udamy się z nimi jeszcze do doktora Wolskiego do Warszawy.

@Kalno strasznie toksyczni są Twoi teściowie. Podziwiam za wyrozumiałość, bo ja bym albo się piekliła, albo unikała jak się da, co z kolei pewnie raniło by męża... Ciężkie to. No cóż, dbaj o siebie i swoją relację z mężem, by nie mieli na Was wpływu!

Dbam jak mogę . Jesteśmy raczej silnym związkiem i jak „te”problemy mas nie poróżniły to tymbatfziwj teściom się nie uda . Wiem xe to brutalne ale chyba zacznę ich uswiadamiac ze to nie ja jestem zależna od nich ale oni ode mnie . Jeśli nie dobrocią to może terapia szokowa na nich zadziała [emoji6]

No tak.. z tym ze u nas nie ma ich w ogóle :( lekarz powiedział ze jeszcze nie spotkał się z takim cudem by po operacji zylaków przy azoospermi pojawiły się plemniki. W sumie trochę dziwny ten lekarz.. gdy tylko zobaczył jądra mojego męza to stwierdził ze wyglądają na zdrowe duze jądra. A gdy się przyjzał to zobaczył zylaki... jak zrobimy wyniki krwi to chyba udamy się z nimi jeszcze do doktora Wolskiego do Warszawy.

No tez myśle ze warto by było skonsultować to z innym lekarzem , porobić hormony i co tam jesCze potrzeba . A po czym stwierdził ze to azoospermia?? Badalicie już coś ?

reklama
Do góry