reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny skąd zamawiacie profertil? Jest dostępny w aptekach w Polsce od ręki czy raczej trzeba zamawiać przez internet? Muszę mojemu zamówić 3 miesięczny zapas ale z oficjalnej strony profertilu wychodzi o wiele drożej [emoji52]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja na allegro zawsze zamawialan i wychodzil prawie stowe taniej jak w aptece przy 60ciu sztukach

reklama
Ja mam dziś wizytę o 18:15 ale to 11tc5doba więc chyba się dziś nie dowiem... zapytam ale wątpię...
Chociaż dziś pół dnia czytałam różne fora że dziewczyny poznawały płeć w 11tc... no nie wiem...:confused::confused: co myślicie?

Ja poznałam w 13t5dc ciąży. Wcześniej w ogóle nie pytałam a na tamtej wizycie pani dr sama zapytała czy chcemy wiedzieć, bo Mały nie pozostawił wątpliwości.

Ja mam dziś wizytę o 18:15 ale to 11tc5doba więc chyba się dziś nie dowiem... zapytam ale wątpię...
Chociaż dziś pół dnia czytałam różne fora że dziewczyny poznawały płeć w 11tc... no nie wiem...:confused::confused: co myślicie?
Jeżeli będzie dobry lekarz, który zna się i oceni to na podstawie wyrostka płciowego to tak, poznasz płeć. Ale jak nie to będzie to strzał bo na tym etapie narządy dziewczynki i chłopca wyglądają tak samo. Chyba nie możesz się doczekać poznania płci ;)

Zalezy jak.sie dzidzia ulozy i.od sprzetu. Ja w tym czasie juz miałam 1 prenatarne ale maly mial skrzyzowane nóżki:)

Nie mogę właśnie... ;);) wiadomo, najważniejsze to to, żeby dzidziuś był zdrowy, ale dałaś mi nadzieję że poznam. :) Lekarz chyba ma dobre oko (transfer zrobił dobry:-D) ale oby sprzęt nie był archaiczny... :( Ja obstawiam od samego początku dziewczynkę ale małż mówi tylko o chłopcu...:) Także zobaczymy czy Anastazja czy Antoś :)
Mój lekarz nie potrafił ocenić tylko na prenatalnych poznałam, a to robił lekarz z zewnątrz obcykany w temacie, który robi tylko prenatalne. Właśnie i sprzęt też gra rolę.

Dziewczyny skąd zamawiacie profertil? Jest dostępny w aptekach w Polsce od ręki czy raczej trzeba zamawiać przez internet? Muszę mojemu zamówić 3 miesięczny zapas ale z oficjalnej strony profertilu wychodzi o wiele drożej [emoji52]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja zamawiam z aptekazawiszy.pl 164 zł za 60 szt. I darmowa wysyłka z odbiorem na poczcie...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ;) gratuluję pozytywnych wiadomości i życzę książkowej ciąży...takiej nudnej i długiej :)
zwracam się go Was z prośbą.... dajcie mi przysłowiowego kopniaka w d... :p ostatnio coraz częściej przychodzą i myśli aby się poddać po prostu bardzo się boję zarówno bólu fizycznego ale chyba dużo bardziej psychicznego ...bo dopiero zdarzylam poskładać swoje złamane serce w miarę jednolitą całość ( chociaż każde wspomnienie o porażce powoduje łzy :() ... boję się ze nie dam rady znowu z tym wszystkim. .... sa dni ze wiem ze bedzie dobrze i musze walczyć ale coraz czesciej pojawiają sie te w których mysle ze czas odpuścić:( :(

Ja zamawiam z aptekazawiszy.pl 164 zł za 60 szt. I darmowa wysyłka z odbiorem na poczcie...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Znalazlam wlasnie apteke internetową która wysyła zagranicę. Dziwi mnie tylko taka róźnica w cenie. W polsce można kupić za 160 a przeliczając z euro na nasze to na ich stronie kosztuje to 230 złotych...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ;) gratuluję pozytywnych wiadomości i życzę książkowej ciąży...takiej nudnej i długiej :)
zwracam się go Was z prośbą.... dajcie mi przysłowiowego kopniaka w d... :p ostatnio coraz częściej przychodzą i myśli aby się poddać po prostu bardzo się boję zarówno bólu fizycznego ale chyba dużo bardziej psychicznego ...bo dopiero zdarzylam poskładać swoje złamane serce w miarę jednolitą całość ( chociaż każde wspomnienie o porażce powoduje łzy :() ... boję się ze nie dam rady znowu z tym wszystkim. .... sa dni ze wiem ze bedzie dobrze i musze walczyć ale coraz czesciej pojawiają sie te w których mysle ze czas odpuścić:( :(
@marg88 - jestem na tym samym etapie co Ty kobieko " chciała bym ... ale ... " . Damy radę - nie odpuszczamy - jeszcze nie tym razem:realmad:. Masz kopniaka i zwrotnego proszę :rofl:

Do góry