reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny skąd zamawiacie profertil? Jest dostępny w aptekach w Polsce od ręki czy raczej trzeba zamawiać przez internet? Muszę mojemu zamówić 3 miesięczny zapas ale z oficjalnej strony profertilu wychodzi o wiele drożej [emoji52]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja na allegro zawsze zamawialan i wychodzil prawie stowe taniej jak w aptece przy 60ciu sztukach

reklama
Ja mam dziś wizytę o 18:15 ale to 11tc5doba więc chyba się dziś nie dowiem... zapytam ale wątpię...
Chociaż dziś pół dnia czytałam różne fora że dziewczyny poznawały płeć w 11tc... no nie wiem...:confused::confused: co myślicie?

Ja poznałam w 13t5dc ciąży. Wcześniej w ogóle nie pytałam a na tamtej wizycie pani dr sama zapytała czy chcemy wiedzieć, bo Mały nie pozostawił wątpliwości.

Ja mam dziś wizytę o 18:15 ale to 11tc5doba więc chyba się dziś nie dowiem... zapytam ale wątpię...
Chociaż dziś pół dnia czytałam różne fora że dziewczyny poznawały płeć w 11tc... no nie wiem...:confused::confused: co myślicie?
Jeżeli będzie dobry lekarz, który zna się i oceni to na podstawie wyrostka płciowego to tak, poznasz płeć. Ale jak nie to będzie to strzał bo na tym etapie narządy dziewczynki i chłopca wyglądają tak samo. Chyba nie możesz się doczekać poznania płci ;)

Zalezy jak.sie dzidzia ulozy i.od sprzetu. Ja w tym czasie juz miałam 1 prenatarne ale maly mial skrzyzowane nóżki:)

Nie mogę właśnie... ;);) wiadomo, najważniejsze to to, żeby dzidziuś był zdrowy, ale dałaś mi nadzieję że poznam. :) Lekarz chyba ma dobre oko (transfer zrobił dobry:-D) ale oby sprzęt nie był archaiczny... :( Ja obstawiam od samego początku dziewczynkę ale małż mówi tylko o chłopcu...:) Także zobaczymy czy Anastazja czy Antoś :)
Mój lekarz nie potrafił ocenić tylko na prenatalnych poznałam, a to robił lekarz z zewnątrz obcykany w temacie, który robi tylko prenatalne. Właśnie i sprzęt też gra rolę.

Dziewczyny skąd zamawiacie profertil? Jest dostępny w aptekach w Polsce od ręki czy raczej trzeba zamawiać przez internet? Muszę mojemu zamówić 3 miesięczny zapas ale z oficjalnej strony profertilu wychodzi o wiele drożej [emoji52]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom
Ja zamawiam z aptekazawiszy.pl 164 zł za 60 szt. I darmowa wysyłka z odbiorem na poczcie...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ;) gratuluję pozytywnych wiadomości i życzę książkowej ciąży...takiej nudnej i długiej :)
zwracam się go Was z prośbą.... dajcie mi przysłowiowego kopniaka w d... :p ostatnio coraz częściej przychodzą i myśli aby się poddać po prostu bardzo się boję zarówno bólu fizycznego ale chyba dużo bardziej psychicznego ...bo dopiero zdarzylam poskładać swoje złamane serce w miarę jednolitą całość ( chociaż każde wspomnienie o porażce powoduje łzy :() ... boję się ze nie dam rady znowu z tym wszystkim. .... sa dni ze wiem ze bedzie dobrze i musze walczyć ale coraz czesciej pojawiają sie te w których mysle ze czas odpuścić:( :(

Ja zamawiam z aptekazawiszy.pl 164 zł za 60 szt. I darmowa wysyłka z odbiorem na poczcie...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Znalazlam wlasnie apteke internetową która wysyła zagranicę. Dziwi mnie tylko taka róźnica w cenie. W polsce można kupić za 160 a przeliczając z euro na nasze to na ich stronie kosztuje to 230 złotych...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny ;) gratuluję pozytywnych wiadomości i życzę książkowej ciąży...takiej nudnej i długiej :)
zwracam się go Was z prośbą.... dajcie mi przysłowiowego kopniaka w d... :p ostatnio coraz częściej przychodzą i myśli aby się poddać po prostu bardzo się boję zarówno bólu fizycznego ale chyba dużo bardziej psychicznego ...bo dopiero zdarzylam poskładać swoje złamane serce w miarę jednolitą całość ( chociaż każde wspomnienie o porażce powoduje łzy :() ... boję się ze nie dam rady znowu z tym wszystkim. .... sa dni ze wiem ze bedzie dobrze i musze walczyć ale coraz czesciej pojawiają sie te w których mysle ze czas odpuścić:( :(
@marg88 - jestem na tym samym etapie co Ty kobieko " chciała bym ... ale ... " . Damy radę - nie odpuszczamy - jeszcze nie tym razem:realmad:. Masz kopniaka i zwrotnego proszę :rofl:

Do góry