reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny wczoraj nie miałam czasu wstawić. Badania prenatalne ok dziś byłam krew oddać I 3.04 znów kontrola. Dostałam jeszcze aspiryne muszę brać do 34 Tygodnia .

Załączniki

• _20180314_104346.JPG
    _20180314_104346.JPG
    584,9 KB · Wyświetleń: 114
reklama
Pić nie mogę :(

Tak na poważnie, ostatni raz to chyba piwka się napiłam jakoś latem. Za tym nie tęsknię, bo ogólnie to czasem mam alergię skórną na alkohol (jedynie po wódce mi nigdy nic nie było ;p). Ale jak czasem się przejdę, a obok akurat ktoś z fajką... oj jak ściska :)
Oj boli :D znam to :/

Hej Dziewczyny . Jestem 3dzien po transferze... I dzisiaj obudziła mnie myśl "co będzie jak się nie uda " . Powiedzcie mi jak wy byłyście na etapie oczekiwania zachowywalyscie się normalnie czy więcej odpoczywalyscie? I której z Was udało się za pierwszym razem?
Ja po transferze raczej na obrotach. po podaniu zarodka pojechalam do ikea. Sprzatalam mylam okna itp. wogole sie nie oszczedzalam. Bylo mi latwiej nie myslec podczas pracy. i Pozytyw wyszlo.

Ja po transferze raczej na obrotach. po podaniu zarodka pojechalam do ikea. Sprzatalam mylam okna itp. wogole sie nie oszczedzalam. Bylo mi latwiej nie myslec podczas pracy. i Pozytyw wyszlo.
W sumie też prawda , jak człowiek ma zajęcie to tak nie myśli ... Zacznę porządki w szafach robić :)

W sumie też prawda , jak człowiek ma zajęcie to tak nie myśli ... Zacznę porządki w szafach robić :)

Ja się oszczędzałam i raczej zalegałam na kanapie, nie udało się. Po następnym transferze wracam normalnie do pracy, wezme tylko wolne na 4 dni brania relanium, bo nie mozna po tym prowadzic a ja do pracy autobusem z mojej wiochy nie dojadę ;)

reklama
Ja się oszczędzałam i raczej zalegałam na kanapie, nie udało się. Po następnym transferze wracam normalnie do pracy, wezme tylko wolne na 4 dni brania relanium, bo nie mozna po tym prowadzic a ja do pracy autobusem z mojej wiochy nie dojadę ;)
No właśnie ja teraz też jestem na chorobowym i boje się że może nie potrzebnie ,chociaż z drugiej strony pracuje na 3zmiany i nocki nie koniecznie byłyby dobre . A powiedzcie macie jakieś sposoby żeby załagodzić podrażnienia po luteinie dopochwowej? Ja mam straszne pieczenie ,swedzenie itd. kupiłam specjalny żel z apteki ,przemywam tantum rosa i lekarz przepisał mi maść Pimafucort ,ale za bardzo to wszystko nie pomaga ...

Do góry