reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Was dziewczyny, niestety liczyłam że bede sie lepiej czuła bo to mija juz tydzień...niestety ale nie radze sobie z tym wszystkim... pustka i zdruzgotanie jest straszne.. zastanawiam sie co zdecydowac w sprawie jajek i damiego wojowników.. opłaty sa dosyc drogie na polskie realia a czy kiedys wroce po mrozaki do de nie wiem :( w głowie i sercu pustka ...
Kochana właśnie dziś o Tobie myślałam:( pisałam do Gosi czy może wie co tam u Ciebie , jak się trzymasz :*
Nawet nie chce wiedzieć co czujesz :( masz przy sobie bliskie osoby ? Ważne żebyś teraz nie była sama :(

Ja mam to samo. Jak wyszło,że nasienie męża jest takie złe,to mam wrażenie,że mnie trochę olewają i zakładają,że na pewno to wina plemnikòw. Niby amh mam ok,owulacja jest, tsh trochę wysokie,ale zbijam lekami,ale i tak się stresuję,że na koniec wyjdzie,że ja też mam jakiś problem.

Mój lekarz stwierdził że podstawowe wyniki badan są bardzo dobre, endometrium książkowe i żebym tylko brała witaminy bo nie ma sensu póki co się doszukiwać problemów tam gdzie ich nie ma... ale weź i się nie doszukuj...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tzn? Jeszcze czekam na dalsza cześć badan tylko nie wiem czy to akurat te? A ten plamisty tzn,ze coś się dzieje?
Jesli 1 wychodzi dodatni.to wctedy trzeba zrobic 2 i 3. Komus nie dawno tez wlasnie z tego co kojarze doc Pasnik kazal.zrobic 2 i 3 jak 1 wyszlo dodatnie. Raczej 2 i 3 nie robilas bo pierwsze sie robi 1. Ale co to znaczy to Ci nie powiem bo ja mialam ujemny wynik wiec sie nie zaglebialam

Witam Was dziewczyny, niestety liczyłam że bede sie lepiej czuła bo to mija juz tydzień...niestety ale nie radze sobie z tym wszystkim... pustka i zdruzgotanie jest straszne.. zastanawiam sie co zdecydowac w sprawie jajek i damiego wojowników.. opłaty sa dosyc drogie na polskie realia a czy kiedys wroce po mrozaki do de nie wiem :( w głowie i sercu pustka ...
Niestety teraz zaczal.sie dla Ciebie najgorszy okres ale musisz byc dzielna kochana. Dami tam z gory patrzy na Ciebie i na pewno pomoze Ci przetrwac ten ciężki okres. Jeszcze zaswieci dla Ciebie slonce zobaczysz.
Co do oocytow i nasienia to trudna decyzja. Ja bym chyba oddala innym para bo wierze ze Dami tak pokieruje Twoim.zyciem ze znajdziesz prawdziwa milosc i bedziecie mieć swoje dzieciaki.a druga sprawa mie wiadomo jak tam wyglada kwestia prawna, czy jest mozliwosc zaplodnienia oocutow nasieniem Damiego w tym momencie gdy juz go nie ma wsrod nas.
Kochana zostań z nami

Aha hmmm co teraz ten
Jesli 1 wychodzi dodatni.to wctedy trzeba zrobic 2 i 3. Komus nie dawno tez wlasnie z tego co kojarze doc Pasnik kazal.zrobic 2 i 3 jak 1 wyszlo dodatnie. Raczej 2 i 3 nie robilas bo pierwsze sie robi 1. Ale co to znaczy to Ci nie powiem bo ja mialam ujemny wynik wiec sie nie zaglebialam
Hmm ok to czekam może mam w badaniach te 2 i 3

reklama
Do góry