reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie ja teraz też jestem na chorobowym i boje się że może nie potrzebnie ,chociaż z drugiej strony pracuje na 3zmiany i nocki nie koniecznie byłyby dobre . A powiedzcie macie jakieś sposoby żeby załagodzić podrażnienia po luteinie dopochwowej? Ja mam straszne pieczenie ,swedzenie itd. kupiłam specjalny żel z apteki ,przemywam tantum rosa i lekarz przepisał mi maść Pimafucort ,ale za bardzo to wszystko nie pomaga ...
A jakbys kupila jakis probiotyk dowcipny? Moze warto powiedzieć lekarxowi o tych dolegliwosciach i da Ci cos innego.

reklama
Aplikujesz tym aplikatorem z pudełka? Ja miałam tak samo po tym aplikatorze, zmieniłam aplikator na swój własny palec i jak ręką odjął ;) Powiedz lekarzowi dla świętego spokoju :)
Ja mówiłam o tym doktorowi ,to mówił że to jest normalne że po luteinie są takie podrażnienia i zapisał mi ta maść . Może też spróbuję palcem tylko na jaką głębokość ?

Witam Was dziewczyny, niestety liczyłam że bede sie lepiej czuła bo to mija juz tydzień...niestety ale nie radze sobie z tym wszystkim... pustka i zdruzgotanie jest straszne.. zastanawiam sie co zdecydowac w sprawie jajek i damiego wojowników.. opłaty sa dosyc drogie na polskie realia a czy kiedys wroce po mrozaki do de nie wiem :( w głowie i sercu pustka ...

reklama
Do góry