filiżanka z porcelany
Fanka BB :)
@Agniecha1508 Bardzo dobry plan Próbujesz jeszcze ze swoimi komórkami?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam .trzeba leżeć i brać progesteron nospe i magnez. Nic innego nie zrobisz. Najlepiej jakbyś załatwia sobie prolutexCzesc Dziewczyny, wczoraj wylądowałam na izbie przyjęć... czekałam 6 godzin, do 23 aż mnie przyjmą. Zaczęłam obficie na brazowo krwawić. To 9 tydzien dziecko sie rozwija dobrze ma 2 cm, tętno 180 ale nad ujściem wewnętrznym krwiak zorganizowany 3cm... Lekarz mnie nastraszylam, ze szanse 50/50. Mam leżeć. Nie mam dzis wielkich plamien czy któraś z Was moze miała podobna sytuacje? Ehhh non stop cos!!!
Postanowiłyśmy spróbować jeszcze raz ze swoich , a jak polegniemy to z dk - pogadam z ginem na ten temat. Moze bede mogla liczyć na szczerosc z jego strony , a nie na chec zysku@Agniecha1508 Bardzo dobry plan Próbujesz jeszcze ze swoimi komórkami?
Postanowiłyśmy spróbować jeszcze raz ze swoich , a jak polegniemy to z dk - pogadam z ginem na ten temat. Moze bede mogla liczyć na szczerosc z jego strony , a nie na chec zysku
DokladnieWidziałam jakie płachty A4 są przy przyjęciu na oddział z IP, chore to jest. Lekarz musiał wypisywać sterty, pisał jak robot i oczywiście ręcznie.
Kochana mnie jeszcze do niedawna jajniki bolalyOjej ale cudo!!!! Kocham takie historie. Martwi mnie tylko, ze lewy jajnik boli.
Zamawiam na kolacje bo wlasnie zurek z kielbacha wciaglamMini pizza od szwagra
Ok! Dziekuje zapytam lekarza.Ja miałam .trzeba leżeć i brać progesteron nospe i magnez. Nic innego nie zrobisz. Najlepiej jakbyś załatwia sobie prolutex