ilmenau
Fanka BB :)
Zdjęcie się nie dołączyło
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdjęcie się nie dołączyło
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie jedna
Dziękuję. Wiesz potrzebowałam czasu aby do tego dorosnąć, chwilami jest ciężko ale nie na wszystko mamy wpływ. Ostatnio przyszła do mnie moja SIOSTRA ... wiem szok i powiem więcej nawet normalnie rozmawiałyśmy, chwilami było mi smutno jak mówiła o dziecku ale wiem ze walczyłam do końca i nic więcej zrobić nie mogłam...a brzuch ma już tak wielki jak ja z synem do porodu i trochę się jej odgryzłam za to sadło moje jak to ona powiedziała , nie pogniewała się a mi ulzyło wiem wredna jestem...Ale chwilami taka moja natura powiem Wam szczerze ze brakowało mi jej trochę, nas nie nauczył nikt pocieszenia itp i szczerych rozmów więc w sumie nie powinnam od niej tego wymagać...Ale wiem ze chciała dla nas dobrze tylko nie ma wszystko mamy wpływ . Emocje jeszcze mną targaja jak ja widzę ale muszę nauczyć się z nimi walczyć.Marg, nawet nie wiesz jak cieszę się czytając to co piszesz. Super!
Czasami warto zmienić lekarza i klinikę bo świeże spojrzenie na pacjenta przez lekarza potrafi zdziałać cuda więc głowa do góry , teraz będzie tylko lepiej :*Tak po usunięciu polipa. Poprosiłam ja o USG żeby sprawdzić czy jest tam wszystko dobrze a ona że nie ma potrzeby. Kurczaki nawet mnie nie dotknęła. Tylko zapytała czy okresu dostałam i jak obfity był. Złożyłam podanie o ksero dokumentacji medycznej i spadam stamtąd. Jako klinika nieplodnosci z NFZ jest ok ale jeżeli nie mają mi już co do zaproponowania to po co mam tam jezdzic. Muszę poszukać kliniki która mi pomoze.
Może spróbuj brać coś osłonowego na żołądek, bo może Ciebie boleć od leków .Jeszcze mam pytanie kiedy lekarz wam mowil zeby zejsc z ecortonu acartu i prolutexu lub dufasony mysle ze te leki maja tez wplyw na to ze boli mnie zeladek ;( w nocy sie budze z takim bolem ze masakra
A leki oslonowe nie sa szkodliwe mozna je bez problemow brac ?Może spróbuj brać coś osłonowego na żołądek, bo może Ciebie boleć od leków .
przyjaciolki to dwuznacznie dla mnie znaczy, może czesc cytatu i trzy kropeczkiKochane wiazanka (palma) dla Damiego zamowiona beda to storczyki w polączeniu z różami kolor prawdopodobnie cherbaciany plus jasny storczyk ale to tez zalezy od tego co beda mieli w hurtowniach w piatek.
Problem jest z napisem na szarfie niestety cytat ktory mial Damian jest za dlugi. W takim razie prosze o propozycje czy szukamy innego cytatu czy piszemy na szarfie ostatnie pozegnanie od przyjaciolek cos w ten desen
Czekam na propozycje
Koszt wiazanki 250 zl reszte zebranych pieniazkow wysylam Asi na konto musze dokladnie podliczyc ale z tego co pamietam co pojawilo sie na moim koncie to wszystkiego jest ok 700 chyba ze jeszcze doszly jakies przelewy
Myślę że raczej te przeznaczone dla dzieci nie ale się upewnij. Pozatym więcej jogurtów jedz najlepiej naturalnych.A leki oslonowe nie sa szkodliwe mozna je bez problemow brac ?
Gratuluje cierpliwości . A czy jest lub była na forum osoba której udało się zajść w ciaże za pierwszym podejsciem?
Ja
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom