reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak się zastanawiam czy Wy też zbieracie paragony za wszystkie wizyty,procedury,badania ?bo ja zbieram od poczatku,troche to dziwne,coraz bardziej straszne,ale jakoś tak z ciekawości do jakiej kwoty dojdziemy.Ale ile by miało nie być to i tak wiem,że warto:-)

Zbieram I Ja!
Ale przestanę chyba :dry::oo2:bo kwota zaczyna mnie przerażać :errr::errr::errr::o:o:o:D

reklama
@Mruch @annemarie gratulacje!!!

Pozostałych badan nie robiłam wiec nie bardzo się w nich orientuje ale Homocysteina za wysoka. Trzeba zbijać.

Dzięki kochana :*

Tak się zastanawiam czy Wy też zbieracie paragony za wszystkie wizyty,procedury,badania ?bo ja zbieram od poczatku,troche to dziwne,coraz bardziej straszne,ale jakoś tak z ciekawości do jakiej kwoty dojdziemy.Ale ile by miało nie być to i tak wiem,że warto:-)

Ja nie zbieram, nie chce wiedzieć, chociaż orientacyjnie i tak wiem :o

Jeszcze nie mialam. Kazala mi dzwonić umawiac sie od razu jak dostane okres. A od 3dc mam brac estrofem.

Raczej nie jest możliwe, żebyś brała estrofem i potem miała histeroskopie, bo histeroskopia jest zazwyczaj w 1 fazie cyklu i jakbyś mialam coś przy okazji wycinane to wtedy jest uszkodzone endometrium i transferu nie ma, nigdy nie ma w tym cyklu co histero jest.

Raczej nie jest możliwe, żebyś brała estrofem i potem miała histeroskopie, bo histeroskopia jest zazwyczaj w 1 fazie cyklu i jakbyś mialam coś przy okazji wycinane to wtedy jest uszkodzone endometrium i transferu nie ma, nigdy nie ma w tym cyklu co histero jest.
Zalamalas mnie ;-( Nie moge przestac plakac...Nie wytrzymam psychicznie kolejnego miesiąca czekania :(

reklama
Ja zbieram, mam dwa segregatory. Jak mi dzieciak kiedyś zapyskuje ze się sam na świat nie prosił i ze wcale go nie kocham i takie tam nastolatkowie gadki to rzucę nimi na stół. ;) :D
Nie liczę kosztów, tez nie wiem ile tam jest. Ale spora teka :D
Ja chyba tym razem podlicze koszty bo ostatnio wolałam nie wiedzieć :D jak narazie badania i witaminy 750 więc zaczyna się na bogato :baffled: a to tylko witaminy....mi powinno wystarczyć na 3 miesiące ale m tylko na miesiąc ... drogie to wszystko :(

Do góry